Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți de mai bine de cinci ani și împreună au trei copii. Cristi Borcea are în total nouă copii cu patru femei diferite. El a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican, cu care fostul patron de la Dinamo rămas în relații bune, chiar dacă a recunoscut că le-a înșelat.

Citește și: Cristi Borcea, lovitură de grație pentru fosta soție! Decizia radicală pe care a luat-o milionarul cu privire la Mihaela Borcea

În ciuda trecutului pe care Cristi Borcea îl are, Valentina Pelinel a decis să îi fie alături. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, fostul model a vorbit despre primele soții ale lui Cristi Borcea. Întrebată dacă se teme că va avea aceeași „soartă” ca Mihaela Borcea și Alina Vidican, Valentina Pelinel a subliniat faptul că nu vrea să se axeze pe părțile negative. Mai mult decât atât, ea consideră că fostele femei din viața soțului ei duc o viață frumoasă și în prezent, așa cum și ea duce o viață frumoasă alături de Cristi Borcea.

„Nu știu la ce te referi, pentru că eu cred că au avut o viață frumoasă, și eu am o viață frumoasă alături de el. Eu nu vreau să mă gândesc la ceva rău când vine vorba de familia mea, eu nu vrea să atrag răul, eu proiectez pozitiv, ca să atrag pozitiv”, a declarat Valentina Pelinel, la un post de televiziune.

Cristi Borcea, declarații controversate despre femeile din viața lui: „Pentru ele există Dumnezeu și eu” 

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea a vorbit despre viața lui amoroasă. Întrebat dacă a fost nevoit să cumpere tăcerea fostelor femei din viața lui, acesta a mărturisit că el reprezintă „oxigenul” în viața lor și le oferă cele mai bune condiții. 

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”,

a declarat Cristi Borcea, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Fostul patron al lui Dinamo a fost căsătorit între 1988 și 2011 cu Mihaela Borcea, alături de care are trei copii, Patrick, Melissa și Angelo. Cu a doua  soție, Alina Vidican, Cristi Borcea are doi copii, George Alexandru și Gloria. În timpul mariajului cu Vidican, milionarul a avut o idilă cu avocata Simona Dana Voiculescu, alături de care mai are un copil, pe Andreina Carolyn Christine.

În prezent, el este căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii, două fiice, Indira Maria și Rania Maria, și un fiu, pe Milan.