Alexandru Abagiu este unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil!”, show-ul inspiraţional despre atitudine și evoluție difuzat pe Kanal D2.

Cu o carieră de peste 25 de ani în domeniul modei şi al frumuseţii, Alexandru Abagiu este un adevarat magician al culorii si al tehnicii machiajului. Munca sa a putut fi admirată în numeroase campanii pentru clienţi mondiali de top precum Victoria’s Secret, L'Oréal, Garnier, Lancôme, sau în publicaţii internationale precum Cosmopolitan, Glamour, Vogue USA, Elle etc.   Alexandru Abagiu a colaborat cu nume celebre precum Claudia Schiffer, Natalie Portman, Penelope Cruz, Aishwarya Rai, Jude Law, Alain Delon etc. , de asemenea, cu mari fotografi, precum şi cu cele mai importante nume din domeniul frumuseţii, pentru proiecte de referinţă.  Cele trei premii Elle Style Awards câştigate pentru Best Make-up Artist îl plasează în Hall of Fame de peste cinci ani, în cadrul Elle International. 

Alexandru Abagiu este make-up artist oficial Lancôme in Romania. A lucrat 10 ani şi în culisele Festivalului  Internaţional de Film de la Cannes ca make-up artist pentru L’Oréal, dar şi al starurilor de prim calibru din întreaga lume. Cu toata această experienţă extraordinară, Alexandru Abagiu va veni în sprijinul concurentelor de la “Bravo, ai stil!”, în calitate de mentor, de profesor.