Iris, a doua concurentă care a primit punctaj maxim în ediția concept „Glitter Glam”. Prima concurentă care a primit punctaj maxim din partea juraților a fost Alexandra. Iris a primit aprecieri și din partea concurentelor, însă i s-a reproșat faptul că a mai accesat această zonă stilistică. 

Citește și: Iris și Jasmine, la cuțite! Roșcata a izbucnit în lacrimi după acuzațiile pe care i le-a adus competitoarea sa: „Aberația sezonului!”

Iris: Mi s-a părut greu conceput la început. Îmi era cumva mintea blocată.

Jasmine: Îmi place zona în care te-ai dus. Cumva m-ai obișnuit cumva cu această zonă. Cred că o stăpânești foarte bine și ți se potrivește mai ales nuanței părului. Lungimea pantalonului este perfectă din punctul meu de vedere, te avantajează. Îmi plac ochelarii, îmi place culoarea lor, dar nu știu dacă aș fi ales modelul acesta.

Andreea: Și mie îmi place, însă te-am văzut de foarte multe ori în zona asta. Aș fi ales o altă geantă, nu din piele, din alt material.

Jurații au lăudat ținuta lui Iris din gala „Glitter Glam”: „Este un look care îmi descrie multă muncă, dedicare” 

Iris a primit cinci pe linie în ediția concept din această seară.

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au lăudat-o pentru modul în cate stăpânește această zonă stilistică. Raluca Bădulescu a mărturisit că Iris a avut o evoluție stilistică impresionantă în această competiție. În timpul jurizării, concurenta s-a emoționat, după ce i-a fost remarcată munca din spatele ținutei. 

Raluca Bădulescu: E foarte frumos costumul. Îmi place foarte mult. Ai mai accesat zona, însă este greu de accesat, accesorizat.

Îți stă foarte bine.

Citește și: Iris, mărturisiri în fața Ilincăi Vandici. Concurenta a dezvăluit cum a reacționat familia sa după ce a câștigat gala „Woodstock”: „M-am dus acasă și le-am zis”

Maurice Munteanu: Îmi place la nebunie cum îți vine costumul. Îmi place foarte mult gama cromatică. Îmi place turbanul, faptul că ai pus un ciorap roșu și faptul că te-ai gândit la un styling alternativ.

Alexandru Abagiu: E o gamă cromatică pe care nu ai cum să nu o vezi. Îmi plac unghiile la nebunie. Este un look care îmi descrie multă muncă, dedicare, descrie o alergătură enormă. Faptul că ai luat acest look și l-ai dus în altă zonă stilistică este de apreciat.

Iris: Mulțumesc mult, Alex.

Raluca Bădulescu: Iris este o surpriză continuă. A crescut enorm din punct de vedere stilistic.

Maurice Munteanu: A demonstrat că poate jongla cu foarte multe zone.

La testimoniale, Jasmine de la Bravo, ai stil a făcut o afirmație neașteptată despre colega ei de platou, Iris. Ea a declarat că Iris nu este atât de creativă pe cât încearcă să pară, în contextul în care a copiat mai multe ținute în cadrul show-lui. 

Jasmine: Cred că este deja la al șaselea sau al șaptelea look copiat după o referință. Majoritatea ținutelor ei sunt într-adevăr copiate, inspirate după referințe clare. Nu este atât de creativă pe cât încearcă ea să pară.