Iris și Jasmine, la cuțite! Discuția foarte aprinsă dintre Jasmine și Iris a început după ce Jasmine a făcut o dezvăluire în fața camerelor. Tânăra influencer a mărturisit că din informațiile pe care le are, Iris ar fi ajutată constant de către unul dintre profesorii pe care i-a avut în cadrul facultății de la Cluj.

Iris și Jasmine, la cuțite! Jasmine face acuzații serioase: „Este la un telefon distanță de orice designer din România”

Jasmine nu s-a sfiit să mărturisească ceea ce crede cu adevărat. În momentul în care Iris a auzit de ce este acuzată, tânăra a izbucnit în lacrimi. Aceasta nu s-a abținut și i-a spus celeilalte concurente că nu este nimic adevărat.

Jasmine: „Am asistat la niște discuții din care reieșea faptul că Iris ar fi ajutată de o persoană foarte cunoscută în domeniu, de la Cluj.

El i-a fost profesor lui Iris și, din ce am auzit, concurenta este la un telefon distanță de orice designer din România, de orice piesă.”

Iris: „Aberația sezonului! Eu mă simt prost și îmi cer scuze că a ajuns să fie implicat un cadru universitar față de care eu am respect enorm.”

Citește și: Jasmine a făcut un styling care i-a dat pe spate pe jurații de la Bravo, ai stil! Concurentele sunt de părere că are stiliști: „A fost foarte multă mână de designer”

Jasmine: „Și eu m-am șocat când am auzit. Știu că ți-e rușine, și mie mi-a fost când am auzit și nu e vina lui.(...) Nu am vrut să jignesc pe nimeni, nu are legătură cu dânsul.”

Iris: „Vorbiți de oameni care au muncit o viață să obțină ceea ce au astăzi, care au o imagine, care nu vor să fie o secundă implicați în astfel de discuții.

Tu, o puștoaică de 21 de ani, o mucoasă, spui astfel de chestii față de niște oameni cărora nici nu poți să le pronunți numele. Nu știu cum îți permiți. Ești o fetiță ținută în puf, răsfățată.”

Iris, copleșită de acuzațiile pe care i le aduce Jasmine: „Există o presiune pe umerii mei”

Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 spune că are o presiune foarte mare pe umerii săi, pentru că nu vrea sub nicio formă să aducă o umbră asupra universității

la care a studiat. În acest context, tânăra a fost foarte deranjată de acuzațiile pe care i le-a adus Jasmine.

Citește și: Iris, look de excepție în ediția concept „Woodstock”! Concurenta a respectat cu strictețe tema: „Strălucește în această seară”

„Există o presiune pe umerii mei pe care mi-am pus-o singură pentru că aș fi putut să aduc o imagine proastă inclusiv facultății pe care am studiat-o.(...)

Nu vreau să fiu asociată nici măcar în antiteză cu astfel de persoane. Mi se pare o lipsă de respect. Putea să facă ce voia ea, dar să nu-l implice pe domnul profesor”, a spus ulterior Iris.