Jasmine a șocat pe toată lumea! Cea mai recentă gală de la „Bravo, ai stil!” 2023 a făcut-o pe una dintre cele mai noi concurente să treacă de la agonie la extaz. După ce a primit note foarte mici din partea juraților, Jasmine a rămas fără cuvinte când a observat că a primit un procentaj de 59,5% din voturi.

Numărul fenomenal de voturi a uimit-o și pe Ilinca Vandici, care a vrut să afle cum a reușit tânăra să se facă atât de plăcută de către publicul

de acasă.

Citește și: Aza, cel mai bun look din platoul Bravo, ai stil! Nici colegelor ei nu le-au venit să creadă: „Toată lumea lua la mișto ținuta ei”

Ilinca Vandici: „Cum ai reușit tu să obții un număr atât de mare de voturi într-un timp atât de scurt?”

Jasmine: „De când sunt la Bravo m-am simțit nevoită să îmi anunț comunitatea că particip în această competiție.

Eu nu am făcut nimic diferit, eu am continuat să creez conținut.(...) Nu pot să-mi explic cum într-o săptămână voturile au reușit să aibă un număr atât de mare. Cred că acea gală, Candyland, a ajuns la inimile telespectatorilor pentru că în urma acelui moment am primit foarte multe mesaje.”

Ce spun celelalte concurente despre procentajul de voturi pe care l-a obținut Jasmine în gală: „Vine cu o comunitate, cu un număr de simpatizanți”

Alexandra și Iris consideră că un număr foarte mare de voturi dintre cele pe care le-a primit Jasmine sunt datorate faptului că tânăra are o comunitate de urmăritori destul de mare pe rețelele de socializare. Și Maria a fost uluită de cât de votată a fost competitoarea sa.

Alexandra: „Ar fi fost mai potrivită, din punct de vedere al numerelor, cu All Stars.

E clar că e deasupra noastră din punct de vedere al numerelor.”

Jasmine: „Asta nu ține nici de tine și nici de mine, am venit la casting ca voi, am fost aleasă ca voi. Eu cred că are un impact foarte mare asupra părerii pe care și-o formează despre mine și ținutele pe care le prezint și tot pachetul.(...) Secretul e în voi.”

Citește și: Maria, apariție neașteptată în platoul Bravo, ai stil! Raluca Bădulescu i-a lăudat curajul: „Nimeni nu s-a aventurat atât de departe”

Iris: „Alexandra are dreptate. Ea(n.red. Jasmine) vine cu o comunitate, cu un număr de simpatizanți, și fratele tău. Influențează mult.(...) Procentajul(n.red. m-a șocat).”

Maria: „Mă așteptam să fie votată, dar atât de votată...

Are 60%. Noi cu ce mai rămânem?!”