Jasmine a dat greș în ediția concept din această seară, cu tema Woodstock. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a avut o ținută complexă, dar care nu s-a regăsit în temă. Nici colegele ei nu au înțeles referințele făcute de Jasmine în această ediție. 

Citește și: Prietenia dintre Jasmine și Andreea este din interes? Iris a lansat ipoteza: „Ai intrat în competiție cu temele bine făcute”

Jasmine: Mi-a plăcut foarte mult tema din această gală. Am stat să caut, să mă interesez exact despre ce se purta, despre concept, istoria pe care a făcut-o acest festival.

Alexandra: Îmi place foarte mult ținuta ta. E un styling foarte coerent și frumos. Mă deranjează dantela de la mâini, îți ascunde mănușile. Nu mă duce cu gândul la Woodstock.

Jasmine, unu pe linie în ediția concept Woodstock: „Iei temele în serios, prea în serios” 

Jasmine a primit calificativele minime din partea juraților în ediția concept Woodstock. Ei o apreciază pe concurentă pentru că se documentează și ia galele în serios, însă de multe ori ce este prea mult strică. Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 s-a arătat dezamăgită de prestația ei din această ediție. 

Citește și: Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 i-a făcut profilul psihologic Alexandrei! Cum a reacționat colega ei: „Atitudine de mahala”

Alexandru Abagiu: Pentru mine în această gală e prima dată când văd ținuta pentru videoclip. Ești pe lângă temă. E foarte încărcat, împotriva credințelor de la momentul respectiv, e foarte accesorizat, propus. Încălțările nu au legătură cu povestea.

Per total este un look care ar fi câștigat dacă scăpai de jumătate din accesorii.

Raluca Bădulescu: Te apreciez pentru că te documentezi. Iei temele în serios, prea în serios. Care e legătura între ținută și temă?

Maurice Munteanu: Dacă am întreba publicul din ce zonă vine ținuta ta, sunt sigură că nu ar spune Woodstock.

Pare genul de cetățeană care își face temele, dar nu și le-a făcut cum trebuie în seara aceasta. Și excesul de zel poate duce la un pic de eșec, cel puțin stilistic.

Jasmine:  Îmi pare tare rău, chiar îmi e. Îmi cer scuze în fața juraților, dar și în fața voastră, că am dezamăgit. Promit că voi respecta tema, pentru că e păcat de munca depusă.