Jasmine o acuză pe Alexandra că are stilist sau este ajutată de cineva în ceea ce privește ținutele. Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au deschis subiectul în timp ce se aflau în culise, când Jasmine a mărturisit că nu i-a adus niciun fel de acuzație, ci pur și simplu a citat-o pe Alexandra, care ar fi spus că are ținutele pregătite pentru cinci săptămâni. 

Citește și: Rebecca a cucerit platoul „Bravo, ai stil!” Tânăra a primit 5 pe linie în această seară: „Ești legendă!”

Alexandra: De unde ști tu că am eu ținutele pentru 5 săptămâni?

Jasmine: Nu așa ai zis?

Alexandra: Am zis că am poveștile, nu ținutele.

Jasmine: Ulterior ai spus că ai doar poveștile, asta știu sigur. Eu nu am făcut niciun fel de acuzație. Am spus că se vede relaxarea și nonșalanța cu care vii aici, nu doar că te machiezi acasă și îți faci părul, dar și în ce privește ținutele. Eu și restul concurentelor suntem mai chinuite, mai nedormite.

Alexandra: Crezi că dacă nu mă plâng eu nu mă chinui, nu? Dacă nu mă auzi pe aici că m-am culcat la 5 dimineața, asta înseamnă

că nu fac aceleași lucruri ca și voi.

Alexandra, după declarațiile făcute de Jasmine despre stilist: „Mă complimentează”

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 i-a transmis colegei sale că este complimentată de această supoziție, deoarece muncește mult la ținutele ei. Jasmine își susține în continuare opinia, fiind de părere că Alexandra este mult mai relaxată decât celelalte concurente din competiție și le privește pe toate cu un aer de superioritate. 

Jasmine: Eu am repetat ce a spus ea în emisiune. Faptul că are ținutele pregătite din timp cu săptămâni, ținutele, piesele și poveștile. Mi se pare puțin cusut cu ață albă, de parcă ar avea un ajutor.

Alexandra: Îi mulțumesc lui Jasmine că mă complimentează astfel. Eu chiar muncesc la ținutele pe care le fac, le argumentez în egală măsură, argumentez ținutele voastre la fel de corect.

Ai mai afirmat că persoana care îmi face mie ținutele mă și învață ce să vorbesc.

Jasmine: Îți dau un exemplu. Atunci când Andreei i s-au adus pachete, pungi, nu că ar fi fost WOW ținutele respective, însă mi se pare mai real să îți aducă cineva ceva decât să vii cu ele de acasă perfect, fără cusur. Mă refer mai degrabă la atitudine, ne tratezi cu superioritate, ești relaxată.