Jasmine de la Bravo, ai stil 2023 a deschis în culise un subiect despre comportamentul colegei sale de platou, Alexandra. Concurenta i-a făcut profilul psihologic colegei sale, fiind de părere că este o persoană care are o atitudine predispusă la scandal, îi place să se certe și se animă atunci când există tensiuni în emisiune. 

Citește și: Jasmine o acuză pe Alexandra că are stilist! Dezvăluirea făcută în platoul Bravo, ai stil 2023: „Are ținutele pregătite din timp cu săptămâni”

Jasmine, în culise: Are această atitudine predispusă la scandal. Când există un subiect pe care să îl dezbatem aici, ea e prima care se animă și se activează când este o posibilă ceartă. Nu e genul de persoană care să stingă un conflict civilizat, ea îl duce la cote maxime. Am simțit că îi place.

Alexandra, în culise: Dar ai intrat într-o polemică cu mine?

Jasmine, în culise: Nu, pentru că nu îmi place să mă cert. Dar te-am văzut cum te porți cu celelalte concurente și în general în emisiune. Nu e vorba de păreri, e vorba cum îți exprimi părerile.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023, după afirmațiile lui Jasmine: „Nu consider că profilul psihologic mi se potrivește” 

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a contrazis-o pe colega ei și a negat că profilul psihologic i s-ar potrivi. Jasmine este în continuare de părere că Alexandra are un ton superior față de celelalte concurente și are o „atitudine de mahala”. Rebecca a intervenit în discuție și i-a luat apărarea Alexandrei, după ce a mărturisit că Jasmine a instigat la ceartă. 

Citește și: Raluca Bădulescu, cucerită de momentul lui Jasmine. Nu toată lumea a fost însă mulțumită de look-ul tinerei: „Are ceva de o vulgaritate atroce”

Jasmine: Apreciez stilul ei, că știe să se exprime. Nu îmi place că de foarte multe ori țipă, își ridică tonul și folosește anumite cuvinte care sunt urâțele.

Alexandra: Nu consider că folosesc cuvinte urâțele, am un vocabular vast. Nu consider că profilul psihologic mi se potrivește.

Jasmine: Nu mă deranjează, pentru că încerc să ignor vocea ei în momentul în care atinge o notă prea înaltă.

Tonul ei, aerul ei superior față de restul concurentelor și atitudinea de mahala, dar nu faină, una ieftină. Personal nu rezonez de cele mai multe ori cu ea.

Rebecca: Tu ai fost un pic cea acre ai atacat. Mi s-a părut că tu ai instigat mai mult la ceartă. Doar pentru că e mai vocală nu înseamnă că ea creează conflict. Nu îi iau apărarea, dar mi se pare că acționezi mult mai rău atunci când îți dai ochii peste cap.