Iris de la Bravo, ai stil 2023 a avut un look spectaculos în ediția concept Woodstock, chiar dacă a avut emoții. Concurenta i-a dezvăluit că i s-a părut o temă în care poți da ușor greș. Maria a sfătuit-o că ar fi putut să pluseze mai mult în partea de sus a look-ului, deoarece totul pare destul de șters. 

Citește și: Prietenia dintre Jasmine și Andreea este din interes? Iris a lansat ipoteza: „Ai intrat în competiție cu temele bine făcute”

Iris: Conceptul mi se pare greu. Era ușor să te pierzi, să îți dorești să interpretezi și să nu iasă.

Maria: Mi-aș fi dorit în zona capului să ai o nuanță ceva mai pronunțată. Mi se pare că nu ți se vede fața, e ștearsă. Ai și părul roșcat și cumva se pierde cu vesta. Îmi place look-ul în mare.

Te văd în zona de festival. Mi se pare că ai introdus și puțin glam.

Ce calificative a primit Iris în ediția concept din această seară: „Materialul este ales impecabil” 

În ediția concept din această seară, Iris de la Bravo, ai stil 2023 a primit următoarele calificative: Maurice Munteanu- 5, Raluca Bădulescu- 5, Alexandru Abagiu- 4.

Concurenta a fost lăudată pentru styling-ul pe care l-a făcut, pentru accesorizare, dar și pentru că s-a văzut că se regăsește în această ediție. Alexandru Abagiu a fost singurul care a mărturisit că s-ar fi așteptat la ceva mai mult din partea concurentei. 

Alexandru Abagiu: Mi-ar fi plăcut să te văd cu o culoare tare în seara aceasta.

Citește și: Iris, vehementă cu privire la Aza. Tânăra este sigură că cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 are stilist: „Nu am dovezi, dar sunt ferm convinsă”

Maurice Munteanu: În mod clar și în mod evident aici s-a bifat și glamour. Îmi place la nebunie cum ai accesorizat, îmi place geanta și aș vrea să mai subliniez faptul că mie în economia acestui look, tocmai că ai o față palidă mi se pare seducător. Ochelarii și ei sunt decupați dintr-un scenariu Woodstock. Cu adevărat strălucește în această seară. O regăsesc foarte tare pe ea în acest styling.

Lăsând la o parte că e un styling foarte bine alcătuit, o recunosc și pe ea.

Raluca Bădulescu: Este extraordinar, nu bine! Îmi place kimonoul la nebunie! Materialul este ales impecabil. Culoarea părului și a pielii te ajută foarte mult să împingi look-ul ăsta. Bravo!

Alexandru Abagiu: Mă așteptam la mult mai mult de la Iris, sincer să fiu.

E genul de persoană care pare să simtă tema asta.