Iris, „spovedanie” în fața țării întregi! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 s-a prezentat în această seară în platoul emisiunii de fashion într-un outfit foarte sexy.

Tânăra a mărturisit că s-a aranjat pentru că se întâlnește cu versiunea sa de la începutul competiției, cu care vrea să aibă o discuție foarte sinceră.

Iris, „spovedanie” în fața țării întregi! Maurice Munteanu a îndemnat-o pe concurentă să se confeseze: „Așa se face acum”

După ce a auzit povestea pe care Iris i-a spus-o Ilincăi Vandici, Maurice Munteanu a îndemnat-o pe concurentă să spună în fața tuturor câteva păcate pe care le-a făcut în ultima perioadă.

Maurice Munteanu: „Să ne spună ultimele trei păcate pe care le-a comis de aseară până azi. Se spovedește în fața țării, așa se face acum.”

Citește și: Andreea vrea să părăsească Bravo, ai stil! Anunțul neașteptat pe care l-a trimis fanilor: „Dacă mă iubiți cu adevărat, vă rog să nu mai votați”

Iris:  „ L-am mințit pe tatăl meu legat de prețul unor articole vestimentare, mi-am pierdut o pereche de căști destul de scumpe în mall și am înjurat de două, trei ori.”

Ilinca Vandici: „Se iartă că nu e grav, e omenesc.”

Iris, îndemn pentru versiunea ei de la începutul competiției: „Să nu mai lase nimicurile trecătoare să o afecteze”

Dacă tot a pomenit despre versiunea ei de la începutul competiției, Ilinca Vandici a întrebat-o pe Iris ce îndemnuri și-ar da, iar concurenta nu s-a abținut. Tânăra  a avut câteva sfaturi pentru Iris de acum câteva luni.

Ilinca Vandici: „Primele trei lucruri pe care i le-ai spune lui Iris din prima ediție.”

Citește și: Alexandra si Andreea, incident la repetiții! Bruneta i-a dat un ultimatum colegei sale: „Exagerează! Nu am atins-o”

Iris: „Să își păstreze energia pe parcurs, indiferent de ce s-ar întâmpla, să se focuseze mai mult pe ea și să nu mai lase nimicurile, lucrurile trecătoare să o afecteze. Să aibă răbdare cu părinții, cu prietenii și cu lumea care este curioasă, vrea să mă ajute și mă agit ca un pește pe uscat și nu știu să primesc ajutor.”