Tema din ediția concept Bravo, ai stil din această seară, 30 iunie 2023, a fost una foarte ofertantă: Woodstock. Concurentele sezonului 8 au avut misiunea de a crea outfituri remarcabile inspirate de celebra mișcare hippie. Fetele și-au dat frâu liber imaginației, motiv pentru care au introdus în momentele lor diferite obiecte: bannere cu mesaje, corturi, pături sau flori.

Citește și: Ioana, în lacrimi la câteva zile după intrarea în competiție! Concurenta de la Bravo, ai stil simte că clachează: „Am crezut că este puțin mai ușor”

Ioana a adus flori în momentul ei, iar acest lucru a vrut să îl facă și Aza, însă s-a răzgândit. Concurenta nu și-a dorit ca colega ei de platou să se supere pe ea, în contextul în care în ultima ediție i-a criticat dur ținuta, iar Ioana a plâns în urma filmărilor. Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că nu Aza a fost motivul pentru care a izbucnit în lacrimi. 

Aza: M-am documentat. M-am simțit un pic prost. Vreau să fac o remarcă. Voiam să aduc și eu în această seară flori. Aveam foarte mari emoții. Știu că Ioana a plâns în ediția de ieri, știu că a plâns foarte mult. Eu cumva i-am spus că nu îmi place absolut deloc ținuta ei și m-am simțit și prost un pic.

Acum că nu îmi plăcea geanta și am zis de flori, mie mi-a fost teamă să nu o rănesc.

Ioana: Aza, nu sunt supărată deloc pe tine. A fost un cumul de emoții. Nu sunt nici atât de sensibilă. Puteți să îmi spuneți fără nicio problemă. Eu am venit aici să învăț.

Ce au spus concurentele despre ținuta Azei din ediția concept „Woodstock”: „Mi se pare prea puțin” 

Legat de ținuta propusă de Aza în ediția concept Woodstock, concurentele au fost de părere că a propus ceva prea simplu pentru gală. Notele primite de Aza în această seară din partea juraților au fost: Maurice Munteanu- 3, Raluca Bădulescu- 2, Alexandru Abagiu- 1.

Citește și: Ioana de la Bravo, ai stil 2023, susținută să facă o schimbare! Ce sfat i-a dat Alexandru Abagiu: „Semeni cu Demi Moore și te poți inspira de la ea”

Jasmine: Ținuta ta mi se pare mult prea puțin. Puteai să ai ca bază această rochie, dar pe care să construiești, să accesorizezi.

Iris: Nu sunt vizibile și nu le găsesc potrivite.

Jasmine: Nu văd sensul acelor plăpumioare, acelor pături. Nu văd în ținuta ta încadrate acele plăpumioare.