Ioana este cea mai nouă concurentă din sezonul opt al emisiunii Bravo, ai stil. Tânăra de 29 de ani a vorbit despre prima impresia care i-au lăsat-o colegele ei de platou. Ea a mărturisit că i s-a părut că fetele au privit-o cu puțină supărare după ce a intrat în competiție, chiar dacă în urma filmărilor le-a văzut mai prietenoase. Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 i-au mărturisit noii lor colegele că nu se simt amenințate, ci doar o analizau, fiind cea mai nouă din competiție și nu o cunosc la fel de

bine. 

Ilinca Vandici: Ioana, spune-mi tu cum te-au primit colegele, cum te-ai acomodat?

Ioana: Au fost cam supărățele când m-au văzut. În spate lucrurile au stat mai bine. Mi s-au părut mai prietenoase. Poate a fost o primă impresie. Le-o fi speriat puțin?

Citește și: Ioana, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! Tânăra de 29 de ani a venit hotărâtă: „Nu am niciun motiv să nu câștig această competiție”

Ilinca Vandici: Când le-ai simțit supărățele?

Ioana: Când mi-au comentat ținuta. Mi s-au părut puțin amenințate.

Ilinca Vandici: Fetelor, ați fost supărățele sau ați simțit amenințarea?

Iris: Nici, nici.

Rebecca: Analizezi omul, să îl vezi. Nu eram supărate, eram concentrate.

Ioana: Probabil. Asta am simțit eu.

Ioana nu a primit steluțe în a doua ei ediție Bravo, ai stil 2023: „Problema este alegerea pieselor” 

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 nu a avut succes în a doua ei ediție. Concurenta a venit în fața juraților cu niște piese frumoase, dar asocierea lor a fost una total nepotrivită.

În această seară, Ioana nu a primit steluțe. 

Alexandru Abagiu: Nu îmi place machiajul pe care îl ai în momentul ăsta. Nu purtăm culorile de pe noi, atunci nu ajungem decât într-o situație în care culoarea ne domină, ne poartă ea pe noi.

Raluca Bădulescu: Ai vrut să aduci un fior anii 2000.

Nu s-a reușit ce ai vrut să faci, deloc. Hanoracul nu are nicio legătură cu genul ăsta de încălțări. Te-ai gândit doar cromatic să alegi geanta aia roz. Te așteptăm mâine.

Maurice Munteanu: Problema este alegerea pieselor. Mie geanta nu îmi place deloc. Aș fi preferat și eu ca hanoracul să fie fără fermoar, mai supradimensionat.

Ai picioare foarte frumoase și ți-ai fi permis să faci jocul ăsta de volume, mai ales în partea de sus. Aș fi ales alți ciorapi. Intenția de la care ai plecat e una foarte bună.