Ioana este cea mai nouă concurentă care a intrat în competiția Bravo, ai stil 2023! Tânăra de 29 de ani a intrat cu o energie pozitivă în platou, iar acest lucru a putut fi simțit de toți cei prezenți. Noua concurentă este antreprenor și deține un magazin alimentar, însă dorește să își dezvolte și latura creativă, motiv pentru care această competiție este rampa de lansare perfectă. Ea a dezvăluit că a mai participat la preselecțiile unuia dintre primele sezoane de la Bravo, ai stil 2023, însă acesta este momentul potrivit pentru ea să participe și se

simte pregătită. 

Citește și: O nouă eliminare la „Bravo, ai stil!” 2023! Georgiana a părăsit competiția de stil: „Plec cu un zâmbet”

Ioana: Am venit să stau. Este momentul meu să strălucesc. Nu am niciun motiv să nu câștig această competiție. Sunt antreprenor, am afacerea mea, un magazin alimentar. Nu mă definește deloc, nu îmi dă posibilitatea de a fi creativă, de aceea am venit la Bravo, ai stil.

Am studiat Afaceri Internaționale. Încă de la casting am știut că o să fiu aici, am simțit și mi-am dorit foarte mult. Chiar cred că Bravo, ai stil o să fie o rampă de lansare pentru mine, o să îmi ofere noi oportunități. Îmi doresc o carieră de televiziune sau chiar să fiu stilist.

Ilinca Vandici: Ai spus la casting că ai mai participat și în sezonul al treilea.

Ioana: Cred că da. La începutul Bravo, ai stil. Nu eram pregătită nici fizic, nici psihic. Universul cred că m-a adus aici exact când trebuie.

Ioana  dezvăluit care sunt concurentele ei preferate din competiție până acum, însă răspunsul a băgat-o în ceață pe Maria, care nu vede o legătură stilistică între ea, Andreea și Iris. 

Ioana: Maria este preferata mea. Andreea este e locul doi, iar pe locul trei este Iris.

Maria: Nu văd legătura stilistică dintre mine, Andreea și Iris. Dacă era între mine și Iris aș mai fi înțeles, că se vede că facem ceva.

Care au fost primele impresii ale juraților despre Ioana, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023

În prima ei apariție la Bravo, ai stil 2023, Ioana a primit trei steluțe din partea juraților. Ei i-au transmis tinerei ed 29 de ani că are o energie pozitivă, cu care a umplut deja platoul și speră să vadă tot mai multe din partea ei. 

Alexandru Abagiu: Îmi place de tine, ai o energie pozitivă. Îmi place felul în care și-ai machiat fața.

Ai fi putut să plusezi, exact cum au zis și colegele tale.

Raluca Bădulescu: Fix așa poți să mergi și la petreceri.

Ioana: Sunt cameleonică. Pot adopta orice stil. O să vă prezint în fiecare zi o altă Ioana.

Maurice Munteanu: Suntem convinși că ne vei oferi câte 47 de Ioane per ediție! Cromatic îmi place ce se întâmplă aici. Eu aș fi pus niște cercei enormi, dar bine ai venit!