Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a fost copleșită de emoții, al câteva zile după intrarea în competiție. Concurenta vrea să demonstreze că are stil și că poate să primească trei steluțe pe linie. În ediția de joi seara, 29 iunie 2023, concurenta s-a prezentat cu o ținută care nu a fost pe placul juraților, dar nici a juraților. 

Citește și: Ioana de la Bravo, ai stil 2023, susținută să facă o schimbare! Ce sfat i-a dat Alexandru Abagiu: „Semeni cu Demi Moore și te poți inspira de la ea”

Aza: Ești o păpușică, dar o babydoll învechită. Clar nu aș pune rujul ăsta roșu în această ținută. Bentița cu părul nu se potrivesc. Unde e dulceața? Nu îmi place. Ținuta chiar nu îmi place, e veche rău de tot. Nu vreau să iei în nume de rău.

Ioana: Poate nu înțelegi zona în care am vrut să o duc.

Ioana a izbucnit în lacrimi după jurizare: „Este foarte greu, mai ales pentru o fată care este o fată simplă” 

Raluca Bădulescu a fost singura care i-a oferit steluță concurentei în această seară. Ioana și-a dorit să arate că este versatilă și jucăușă în styling, însă jurații nu au fost convinși de ținuta ei. 

Alexandru Abagiu: E un look foarte inocent. Mi se pare că ai putea mai mult. Dacă vrei să abordezi tipologia asta ai fi putut să mergi într-o zonă mai propusă. Ești pe muchie de cuțit între ceva propus și ceva prea copil. Îmi lipsește femeia, e undeva lipsă acolo.

Citește și: Ioana a observat ceva ciudat în prima ei ediție! Noua concurentă de la Bravo, ai stil a vorbit sincer despre colegele ei: „Mi s-au părut puțin amenințate”

Ioana: Eu am doza asta jucăușă.

Raluca Bădulescu: Rochia roz e drăguță, îți stă bine. Sandalele nu sunt draguțe, dar ai avut o defilare pe care n-am înțeles-o.

Maurice Munteanu: Puiule, ținuta este nenorocire. Părul e plouat. Catarama nu se potrivește cu nasturii, sandalele.

În timp ce se afla la testimoniale, Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a izbucnit în lacrimi. Ea a mărturisit că nu se va lăsa bătută, însă se aștepta să fie mai ușor în competiție.

Ioana: Sunt supărată, credeam că o să am mai multă susținere. Mai încerc, nu mă las. Nu vreau să pară că sunt vreo plângăcioasă, am crezut că este puțin mai ușor.

Este foarte greu, mai ales pentru o fată care este o fată simplă. Nu mă las. Să nu mă vadă mama că plâng la televizor, dar eu așa sunt. Plâng, dar vin de 100 de ori mai puternică.