Iris, mărturisiri în fața Ilincăi Vandici. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a reușit să obțină cel mai mare punctaj în cea mai recentă ediție concept din cadrul competiției.

Chiar dacă a avut foarte multe emoții, tânăra a reușit să se claseze pe primul loc și să obțină imunitate, chiar dacă nu a avut nevoie de aceasta pentru că ediția concept nu a fost una eliminatorie.

Iris, mărturisiri în fața Ilincăi Vandici. Tânăra a spus tuturor ce reacție a avut familia sa după gală: „Atât de rea a fost?”

Iris a povestit în fața camerelor că familia ei a avut o reacție foarte amuzantă după ce a aflat că Iris a câștigat cea mai recentă ediție concept.

Aspiranta la marele premiu al competiției a dezvăluit faptul că cei dragi ei au glumit cu aceasta, spre amuzamentul ei.

Citește și: Alexandra de la Bravo, ai stil a crezut că nu aude bine. Ce i-a spus Andreea a lăsat-o fără cuvinte: „Aoleu, ce față ai!”

„Le-am dat mesaj imediat după ce s-a terminat. Eu le-am dat mesaj cu outfitul înainte și le-am zis atât s-a putut gala asta, dar mie îmi place. Și după ce le-am zis au făcut o chestie a la buni, așa îi zicem noi.

Mami, când a câștigat Miss Boboc a venit acasă foarte fericită, la care bunica a spus `Așa hâde(n.red. urâte) au fost celelate?` M-am dus acasă și le-am zis că am câștigat gala și ei au zis `Atât de rea a fost gala asta?`”, a spus Iris.

Iris, complimentată de cei trei jurați: „Ai crescut foarte frumos în emisiunea asta”

Ținuta pe care a realizat-o Iris în această seară a fost pe placul celor trei jurați. Aceștia au complimentat-o pe concurentă și au constatat faptul că s-a dezvoltat foarte mult în comparație cu momentul în care a intrat în competiție. În final, tânăra a primit trei steluțe din partea specialiștilor de la masa juriului.

Raluca Bădulescu: „Ținuta îmi place la nebunie.

Nu știu de unde e fusta asta pe care o porți, dar este splendidă.(...) dantela asta nu este o dantelă scumpă, tu nu-ți alegi lucruri scumpe, însă este foarte de efect. Ai un styling impecabil. Ești o altă Iris cu trecerea timpului și îmi place enorm.”

Maurice Munteanu: „E foarte bună ținuta. Bravo!”

Citește și: Aza, cel mai bun look din platoul Bravo, ai stil! Nici colegelor ei nu le-au venit să creadă: „Toată lumea lua la mișto ținuta ei”

Alexandru Abagiu: „E clar o ținută bine construită. Îmi place cum se desenează contrastul dintre dantela asta și fusta neagră. Nu sunt mare fan al părului, dar nu e destul cât să dezechilibreze pentru că funcționează, este super bine ales totul.(...) Una peste alta, ai crescut foarte frumos în emisiunea asta.”