Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a fost luată prin surprindere de gestul Andreei. În timpul discuției despre prietenia dintre Jasmine și Andreea, Alexandra a intervenit. Ea a fost curioasă dacă Andreea a fost ajutată de Jasmine să colaboreze cu un brand cunoscut.

Citește și: Alexandra de la Bravo, ai stil vrea să vadă o schimbare la Maria! Ce a avut să îi reproșeze colegei de platou: „Te-am simțit diferită”

La un moment dat, Andreea a rămas surprinsă de expresia facială a Alexandrei, moment în care a spus în șoaptă: „Aoleu, ce față ai”. Alexandra a fost luată prin surprindere de această remarcă.

Alexandra: I-ai făcut până acum vreun favor Andreei?

Jasmine: Nu. De ce mă întrebi asta?

Alexandra: Andreea a colaborat în această săptămână cu un brand, al cărei owner este o influenceriță cu care tu ești foarte apropiată. Voiam să știu dacă i-ai făcut intrarea Andreei acolo.

Andreea: Nu, draga mea, dacă ești curioasă, îți spunem noi.

Alexandra: Nu acuz, eu întreb.

Jasmine: E vorba despre Alina Ceușan, cu care sunt apropiată.

Sediul lor unde au mai multe haine expuse, unde eu am fost cu câteva zile în urmă să împrumut niște haine și m-am întâlnit cu Andreea acolo întâmplător.

Andreea: Deci stai tu liniștită.

Alexandra: Dar sunt liniștită. Eu întreb, sunt curioasă.

Andreea: Foarte curioasă.

Alexandra: Da, foarte curioasă!

Andreea: Aoleu, ce față ai?

Alexandra: Ce ai zis?

Andreea: Te-ai uitat foarte urât.

Alexandra, după comentariul făcut de Andreea: „S-ar putea să pleci acasă, că ești obosită și ai reacții colerice”

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a fost luată prin surprindere de remarca făcută de colega ei de platou.

Andreea a mărturisit că nu a avut intenția să jignească, ci doar a fost luată pe nepregătite de expresia facială a Alexandrei.

Citește și: Andreea, gest neașteptat către Iris în culise! Cele două au fost surprinse pe camerele de supraveghere: „Și-a scos pălăria și mi-a arătat un semn”

Alexandra: Vi se pare că am vreo față în vreun fel? Am vreo față încât să faci o acuzație de genul ăsta? Pe asta o am, cu asta defilez, Andreea.

Trebuie să te obișnuiești. O să stau aici până în finală. S-ar putea să nu mă mai vezi mult timp, că s-ar putea să pleci acasă, că ești obosită și ai reacții colerice.

Andreea: S-a uitat foarte urât la mine și m-am speriat. Chiar m-a speriat. Nu cred că am văzut-o niciodată atât de aproape și mai ales cu fața aia.

Alexandra: A fost cu nerv. Mi-ar fi dat și una în gură dacă putea în momentul ăla. Asta e Andreea, despre ce vorbim. Astea sunt lucruri pe care ea încearcă să le țină în frâu.