Maria este considerată una dintre cele mai bune concurente din sezonul 8 „Bravo, ai stil!”. Tânăra a demonstrat că are abilități stilistice, însă multe dintre concurente sunt de părere că personalitatea ei nu reușește să treacă de micul ecran. În ediția de miercuri seara, 28 iunie 2023, Maria de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că va încerca să își gândească din timp o strategie, pentru a nu mai ajunge în pericol de eliminare, după ce a fost nominalizată în gala trecută. 

Maria: E momentul la care sa ma gândesc mai mult la această emisiune. Mi-am pus problema aceasta, să mă gândesc i la un mic calcul, să fiu pregătită. Nu mi-am făcut un calcul în cazul în care ar trebui să nominalizez, nu am gândit așa fel încât să fie în beneficiul meu.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 i-a mărturisit colegei sale de platou că nu are ce comentarii să facă legat de ținutele ei, însă și-ar dori să

o vadă mult mai vocală și mai prezentă în competiție. 

Alexandra: Îmi place foarte mult ținuta Mariei. Mi se pare că e prima oară când te văd atât de colorată și îți stă foarte bine. Îți complimentează culoarea tenului. Singurul lucru care nu îmi place neapărat este materialul din care este făcută acea prelungire de tip eșarfă. Îmi place și combinația de nuanțe, nu am nimic să îi reproșez din punct de vedere al ținutei.

Maurice Munteanu: Dar din alte puncte de vedere ai ce să îi reproșezi?

Alexandra: Nu e foarte conținută Maria ca și prezență în emisiune. Vreau să o văd mai prezentă, mai înfiptă în prezența ei în platou din orice punct de vedere. Sunt sigură că nu i-ar face un deserviciu, i-ar face un serviciu să o înțeleagă oamenii de acasă ce e ea și cum este ea.

Ea face styling și se vede că este una dintre cele mai bune competitoare, dar cred că i-ar crește și mai mult susținerea în cazul în care s-ar implica și oamenii îi vor cunoaște personalitatea.

Cum a reacționat Maria după afirmațiile Alexandrei: „Eu am venit să fac stil, asta fac” 

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a reacționat în urma declarațiilor făcute de colega ei, Alexandra.

Ea a mărturisit că nu vrea să pretindă a fi altcineva și atunci când va avea ceva de spus în cadrul competiției o va face. 

Maria: Când o să simt nevoia să fiu mai vocală o să fiu. Eu mă simt foarte bine în pielea mea și nu vreau să pretind altceva. Eu am venit să fac stil, asta fac.

Citește și: Maria a dat cărțile pe față! Tânăra a spus de cine se teme cu adevărat în cadrul competiției: „Să mă exclud pe mine”

Alexandra: Eu nu îți cer să te schimbi. Vreau să înțelegi prin a trece puțin de bariera asta și să experimentezi, să încerci să dansezi, să spui o glumă, să râzi. Să faci chestii mai antrenante, cred că mediul tău în care te simți mai confortabil, cred că la masă, la cafenea ai fi altfel, mai dezinvoltă puțin. La petrecere, când am fost, te-am simțit diferită, mai liberă, mai relaxată.

Iris: Mie mi se pare că ăsta e felul ei de a fi. Așa e ea. E și introvertită, se simte bine cu noi. Firea ei mi se pare impersonală. Eu mi-am dat seama că așa ești. Ești foarte reținută, dar îți vine natural treaba asta. Așa te privesc eu.

Maria: Sunt o persoană reținută. Probabil așa m-au dezvoltat, m-au crescut anii pe care îi am. Asta e bariera mea pe care încerc să mi-o pun.