Andreea de la Bravo, ai stil 2023 s-a prezentat în platoul emisiunii cu un look inspirat de la un designer celebru, iar concurentele au observat imediat acest detaliu. Suspiciunile cu privire la intervenția unui stilist în ceea ce o privește pe Andreea au apărut din nou, după o perioadă în care Andreea nu a mai primit steluțe din partea juraților și i s-a cerut să facă o schimbare cât mai curând.

Citește și: Andreea continuă să dea greș cu styling-ul! Jurații de la Bravo, ai stil 2023 i-au criticat din nou ținuta: „E simpluț”

Maria: Sunt foarte curioasă de unde ai rochia?

Andreea: Am făcut-o la croitor. Ținuta este inspirată.

Maria: Ai o ținută frumoasă, interesantă.

Simt că nu e complet aportul ei stilistic la mijloc. Nu cred că și-a făcut în totalitate ea ținuta.

Iris: A revenit cu o referință corectă și o îndrumare corectă.

Raluca Bădulescu, după ce a văzut look-ul propus de Andreea: „Te-ai întors la stiliștii cu care ai lucrat”

Ținuta propusă de Andreea în ediția din această seară de la Bravo, ai stil 2023 a fost extrem de lăudată, însă Raluca Bădulescu bănuiește că este

din nou vorba despre un stilist. Andreea a negat vehement că ar fi lucrat cu un stilist de-a lungul competiției. După o perioadă în care a dat greș cu styling-ul, jurații consideră suspectă apariția ei din această seară. 

Raluca Bădulescu: Puiule, ți-ai dat și tu seama că nu mai merge și te-ai întors la prima ta iubire, stiliștii cu care ai lucrat în primul sezon.

Citește și: Pungile Andreei, mărul discordiei în culise. Alexandra are mai multe suspiciuni: „Nu voia să fie prezentă la discuție”

Andreea: Eu nu am lucrat nici măcar o zi cu un stilist în acest concurs, niciodată. Raluca, mie îmi place foarte mult să mă îmbrac.

Raluca Bădulescu: Tu ai avut piese, ținute pe care niciun om stilat nu le alege, nu le poartă.

Andreea: Cred că am și povestit faptul că am avut o perioadă în care nu am fost ok eu cu mine.

Raluca Bădulescu: Îmi place determinarea ta. Ai început să lucrezi cu cineva, eu n-am nicio dovadă. E o ținută foarte bine, de la vârful fundiței până la balerinii aleși, la geanta, totul este perfect.

Eu n-am nicio dovadă, eu nu am cum să te contrazic.

Maurice Munteanu: Mă miră și pe mine faptul că azi apari așa, după ce două luni ne-ai prezentat niște ținute foarte slabe. Sper să ții această direcție și să se adeverească faptul că a fost o pasă și că revii la adevărata ta natură și că nu ai stilist, chestiune care contravine regulamentului. Sursa de inspirație este clară, nu mă deranjează că ai reprodus o rochie celebră, cromatic este foarte bine stăpânită ținuta, fundele îmi plac foarte mult. Îți vine foarte bine.

Alexandru Abagiu: Ești așa de bine îmbrăcată încât îmi vine să spun că ești costumată. S-a spus tot ce se putea spune despre ținută. Mi-ar fi plăcut să faci o mică inspirație. Nu îmi place că ești puțin cam prea palidă la față.