Vezi online episodul 2 al serialului „Instinct de mamă”. Serialul despre iubire necondiționată și sacrificiu revine în această seară cu un nou episod! Al doilea episod din serialul turcesc „Instinct de mamă” se difuzează marți seara, 4 aprilie 2023, de la ora 18:00, doar la Kanal D2.

Ce se întâmplă în episodul 2 al serialului „Instinct de mamă”

Întâmplări emoționante se vor derula astăzi, de la ora 18:00, într-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

În această seară, întâmplări emoționante se vor derula într-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2. Emre se simte vinovat de purtarea manifestata fata de Hicran si, ca semn al recunoștinței, pentru ca i-a salvat fiica, ii face o ofertă de nerefuzat tinerei. Emre este extrem de fericit văzând ca Melek se simte foarte bine, după ani buni, in preajma unei <străine>, asa cum este Hicran, si vrea ca tânăra sa-i devina bona micuței.

Keriman, mama vitrega a lui Hicran, care are necazuri financiare, continua sa facă presiuni asupra soacrei lui Emre, Aliye, stiind ca aceasta este o femeie înstărita. Keriman se folosește de secretul care le leagă pe Hicran si Melek, amenințând ca l-ar putea dezvălui oricând, daca nu primește banii ceruti. Aliye, care are o contribuție majora despărțirea mamei Hicran, de fiica ei, Melek, se teme ca Emre sa nu afle adevărul.

Citește și: Ce vor vedea telespectatorii la Kanal D2, începând din 2 aprilie, ziua lansarii noii staţii TV!

Pe de alta parte Yeliz, actuala partenera a lui Emre, face tot posibilul sa-i devina logodnica acestuia, însă lucrurile nu merg in direcția dorita. Yeliz se teme ca Hicran, care este plăcută de toată lumea din conac, si mai ales de Melek, ii va lua locul in inima lui Emre.

Cum puteți urmări online episodul 2 al serialului „Instinct de mamă”

“Instinct de mamă ”, povestea tulburătoare a unei mame care își caută copilul, a avut premiera pe Kanal D2 pe data de 3 aprilie 2023.

Eroina serialului este Hicran, interpretată de Elçin Zehra İrem, o tânără care încearcă să-și refacă viața după pierderea copilului ei, chiar la nașterea acestuia.

Deși i s-a spus ca fiica ei a murit la venirea pe lume, tânăra mama are convingerea că micuța trăiește. Neliniștea ei se transformă într-o continuă luptă pentru găsirea copilului pierdut, în ciuda intrigilor și a haosului care îi împresoară familia.

Serialul nu este disponibil doar pe micile ecrane! Puteți urmări „Instinct de mamă” și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://kanald2.ro/live.html