Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului de aventură “Insula de 1 milion”, a făcut dezvăluiri din viața sa într-un interviu emoționant la emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe Kanal D2.

Îndrăgitul om de televiziune a împărtășit povestea sa de adaptare în Canada, locul unde a luat viața de la zero, alături de familia sa. Acesta a povestit ce greutăți a întâmpinat și cum a reușit să se reinventeze.

L-au sprijint cei care se aflau în situații similare, plecați din țara lor de origine, cu speranța de a-și construi un viitor mai bun.

„Am luat-o de la zero acolo, în Canada. (…) Eu am început un proiect TV cu un prieten foarte bun... dar proiectul nu a mers, nu am reușit să facem ce ne propusesem. Acum, proiectul e online și pe TV, merge... Și am deschis o firmă de renovări, de curățenie.

Am învățat toate substanțele de curățenie, m-au învățat românii lucruri de construcție, de renovare. A fost o experiență extraordinară... M-au învățat cum se zugrăvește bine, cum se vopsește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul pe balcon
”, a mărturisit Cosmin Cernat.

Trecând prin această tranziție dificilă, Cernat a fost nevoit să se adapteze unui mediu complet diferit față de cel în care lucrase toată viața sa- jurnalismul și televiziunea.

Citește și: Cosmin Cernat, așa cum puțină lume l-a mai văzut până acum! Mărturisirile emoționante ale prezentatorului TV, care și-a pierdut mama mult prea devreme: „A fost cumplit. Visam noaptea că mor de cancer”

Acum, Cosmin Cernat se pregătește de o nouă provocare, punându-și la bătaie experiența de om de televiziune, la cârma unuia dintre cele mai așteptate proiecte TV din România, „Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, ce va fi difuzat, în curând, la Kanal D.

„Insula de 1 milion” promite o competiție captivantă, în care 50 de participanți vor lupta pentru a-și realiza cele mai îndrăznețe visuri. Oportunitatea de a câștiga o avere „peste noapte” îi așteaptă pe aceștia, dar numai după ce vor depăși toate provocările și vor obține un număr cât mai mare de brățări de pe insula respectivă. Abilitățile sociale, formarea alianțelor și cultivarea prieteniei vor fi esențiale pentru a triumfa în această competiție unică.