O femeie din Gorj a fost rănită după ce mașina în care se afla a sărit pe șosea ca de pe o trambulină, din cauza plăcilor de beton deformate sub soarele arzător. Cu temperaturi de peste 60 de grade la nivelul plăcilor, materialul s-a dilatat periculos. Accidentul a avut loc înainte ca polițiștii să oprească circulația, iar autoritățile locale susțin că este o premieră în zonă, deși șoferii afirmă că astfel de incidente sunt frecvente vara.

Accident pe drumul umflat din cauza caniculei

O femeie din Gorj a fost rănită după ce mașina în care se afla a sărit pe șosea ca de pe o trambulină. De vină sunt plăcile de beton care s-au umflat sub soarele arzător. Abia după accident polițiștii au oprit circulația, iar autoritățile ridică din umeri. Șoferii spun că se întâmplă des în timpul verii, în vreme ce autoritățile vorbesc despre o premieră.

Peste 60 de grade s-au înregistrat la nivelul plăcilor de beton. Acestea au acumulat căldura uriașă zile la rând, iar materialul s-a dilatat periculos de mult. O mașină a sărit pe această zonă ca de pe o trambulină. Șoferul a scăpat nevătămat, dar pasagera de pe bancheta din spate de 56 de ani a fost rănită după ce s-a izbit de plafonul mașinii.

Citește și: VIDEO Avertizare de cod roșu. Urmează cea mai fierbinte zi a anului

Femeia a ajuns la spital cu multiple fracturi. Și alți șoferi au avut pagube la mașini din cauza drumului județean afectat de caniculă. Culmea, autoritățile vorbesc de o premieră în această zonă. Căldura extremă duce la restricții pentru camioane pe drumurile naționale și pe autostrăzile din sudul țării.