Ies la iveală detalii șocante în cazul românului care și-a otrăvit cele două fiice în Spania, apoi și-a pus capăt zilelor. Se pare că bărbatul avea un ordin de restricție în vigoare și a mai fost arestat în trecut. Ionel a șocat Spania, după ce și-a ucis fiicele de doi, respectiv patru ani și apoi și-a pus capăt zilelor. Potrivit legiștilor din Almeria, bărbatul și-ar fi forțat fiicele să bea o substanță otrăvitoare, apoi ar fi ingerat și el lichidul letal.

Citește și: O familie de români din Spania, în centrul unei tragedii! Două surori, otrăvite de propriul tată

Alina, mama micuțelor, în vârsta de 23 de ani, a fost cea care a descoperit scenă șocantă, într-o fermă. A alertat imediat autoritățile și a chemat ambulanța, însă paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva. Femeia plecase în căutarea micuțelor, după ce tatăl lor nu le adusese acasă la ora promisă.

Mama celor doi copii era protejată de bărbat de un ordin de restricție și avea pe rol un dosar prin care cerea custodia definitivă a copiilor.

Ionel, tatăl care și-a otrăvit fiicele în Spania, avea ordin de restricție

Românul fusese arestat în mai 2022, după ce a bătut-o pe femeie în repetate rânduri, în timp ce era însărcinată cu una dintre fetițe.

Distrusă după pierderea copiilor, femeia a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

„Fetele mele, viața mea. Cu plecarea lor s-a rupt inima din mine. M-a distrus. Tot ce aveam eu mai scump, fetele mele. Doamne, de ce mie?”, este mesajul postat de Alina. Mama micuțelor locuia tot în regiunea Almeria, însă în orașul Abla, aflat la 30 de kilometri de locul tragediei. Se mutase acolo pentru a nu mai sta în aceeași localitate cu bărbatul cele a fost călău fiicelor sale.

Se afla și într-un program guvernamental de protecție a victimelor violenței domestice.

Citește și: VIDEO Familie de români, condamnată la 50 de ani de închisoare în Spania! Prin ce chinuri treceau victimele

Mai mulți vecini de ai românce au ieșit în stradă și au ținut un moment de reculegere în memoria fetițelor ucise. Au afișat și un banner imens, pe care au scris „Copiii nu se ating.

Abla este alături de voi”. Consiliul local Abla a declarat trei zile de doliu oficial în semn de condamnare a uciderii celor două copile.