La doar 27 de ani, Alex a plecat mult prea devreme din această lume. Tânărul lucra în străinătate și urma să se întoarcă în localitatea natală peste câteva luni, unde era așteptat de prieteni și familie. Chiar dacă toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit așteptau momentul acelui concediu, din nefericire clipa aceea nu a mai venit.

Alex era originar din Maramureș și era stabilit în Spania.

Din câte spun cunoscuții săi, tânărul era foarte mulțumit de locul de muncă pe care îl avea și de viața pe care a reușit să și-o construiască peste hotare. Totul s-a năruit însă cu câteva zile în urmă, atunci când 10 mașini, printre care și cea în care se afla Alex, au fost implicate într-un carambol. Tragedia s-a petrecut pe A5, în provincia Toledo din Spania.

Tragedia s-a petrecut pe o autostradă din Spania

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 37 al autostrăzii, pe sensul de deplasare către Madrid. Din primele informații apărute în spațiul public, aerul polar care a lovit Spania la sfârșitul săptămânii trecute ar putea fi vinovat pentru carambolul de pe A5.

Pe lângă maramureșean, care din nefericire nu a mai putut fi salvat, o altă persoană a fost rănită foarte grav și a fost transportată de urgență la spital, unde se află sub supraveghere medicală.

Alte trei persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la rândul lor la o unitate medicală din zonă, notează presa spaniolă. 

Între timp, familia care îl aștepta pe tânăr acasă, în România, este devastată. Celor care l-au cunoscut și l-au iubit nu le vine să creadă că Alex a plecat atât de devreme și atât de brusc din această lume. 

Citește și: Albert a murit la doar 22 de ani, în urma unui grav accident. Tânărul a fost nevoit să renunțe la cariera pe care și-a dorit-o din cauza unei afecțiuni chinuitoare

„Drum lin spre cer, dragul meu nepoțel! Nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi. Mi se rupe inima după tine (…) nu-mi vine să cred cum te-ai dus așa de vreme. Ieri am vorbit cu tine ultima dată și mi-ai promis că vei veni acasă în august. Doamne!”, a scris un apropiat al tânărului pe rețelele de socializare.