Valea Avrigului a fost plină de turiști dornici să se relaxeze. Cei care au venit aici au putut descoperi o locație inedită, o lume cu susul în jos, cu o mini grădină zoologică unde mai multe exemplare de alpacale au făcut deliciul vizitatorilor. Șapte exemplare de alpaca sunt vedetele acestui parc de distracții de pe Valea Avrigului. Animalele sunt familiarizate cu vizitatorii și se bucură din plin de atenția oferită.

Simpaticele alpacale nu sunt timide și nici nu se feresc să interacționeze cu turiștii.

„La noi se găsesc mai multe animăluțe. Avem căprițe pitice, iepurași, pui de căprioară carpatin și, bineînțeles, alpaca. O să facem până la urmă o mascotă cu alpaca, este ceva minunat pentru copii, în special că ei au și ocazia să intre să le hrănească. Este ceva unic”, a declarat Adrian Onțică, managerul parcului de distracții.

Ce alte atracții au mai atras atenția turiștilor? 

În parcul de distracții, turiștii veniți aici au putut descoperi și alte atracții inedite, precum o casă în care toate obiectele sunt cu susul în jos, fotoliile, mesele, patul și dulapurile din casă sunt toate agățate pe tavan.

Citește și: VIDEO- Străini îndrăgostiți de satele României. Mulți vin de la mii de kilometri depărtare, special pentru a se bucura de astfel de experiențe

Și pârtiile de tubing i-au atras pe amatorii de distracție și adrenalină. În tot acest timp, bucătarii au pregătit tot felul de bunătăți tradiționale pentru vizitatorii care le-au trecut pragul.

„Avem ciolane la rotisor, mititei renumitele noastre sarmale, un gulaș de mistreț extraordinar, gulașul de vițel, pui la rotisor, ciolănașe, coaste, deci tot ce vrea românul în mare parte”, a declarat un bucătar.

Valea Avrigului este cunoscută drept poarta de intrare în Munții Făgăraș. Zona este în topul destinațiilor preferată de turiștii care vor să se bucure de liniște, aer curat, dar și să plece în drumeții.