Fostul parlamentar și prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost prins de 2 ori fără permis în numai 6 zile. Documentul i-a fost retras la cererea unui medic psihiatru, dar fostul politician a ținut să conducă în continuare, indiferent de riscuri. Reacția acestuia este una ieșită din comun. 

Citește și: Un baron local este acuzat că a luat șpagă milioane de euro! Președintele Consiliului Județean Prahova a intrat râzând în sediul DNA

„Iată că sunt oprit ilegal de poliția de la Baia de Arama. Cum să le dau permisul? Eu am peste 2 milioane de kilometri parcurși", a declarat Dan Ilie Morega, fost parlamentar. 

Medicul psihiatru a cerut ca permisul lui Dan Ilie Morega să fie retras 

Baronul local din Gorj, Dan Ilie Morega, a fost prins la volan weekendul acesta în județul Mehedinți.

Este a doua oară când se întâmplă asta în decurs de numai 6 zile. Permisul i-a fost retras din 6 februarie la cererea unui medic psihiatru.

„Ei habar nu au de legislație. A fi bolnav psihic, trebuie să ai o expertiză. Dar nu le e rușine? Pe un ofițer de informații îl oprești?”, a declarat Dan Ilie Morega, fost parlamentar.

Politicianul a fost condamnat cu suspendare, în trecut, pentru corupție.

Nu e la primul meci cu polițiștii. A mai fost tras pe dreapta și s-a arătat revoltat pentru că agentul nu l-a recunoscut. Politicianul de 78 de ani s-a ales acum cu două dosare penale, dar spune că va contesta deciziile polițiștilor.