Visul unei familii care își dorea cu orice preț un copil s-a transformat într-o tragedie. Maria, gravida care a murit la spitalul din Bacău, ar fi fost suspectă, în ochii medicilor, de o depresie. Asta deși femeia se plângea de dureri groaznice. Acuzațiile sunt făcute de mama victimei, care a vorbit în exclusivitate despre drama prin care trece familia ei. 

„Pe mine m-au supărat că au zis de boală psihică.

Eu nu zic că n-ar fi făcut vreo criză de nervi, dar nu chiar boală psihică”, a declarat mama Mariei.

Citește și: VIDEO Ce i-a spus Maria, tânăra gravidă din Bacău, mamei sale înainte să moară pe patul de spital: „Mămică, nu mai pot. Nu-i nimeni aici”

Mama Mariei spune că fiica ei a ajuns la spital cu dureri abdominale și febră, dar i s-ar fi transmis că suferă de depresie. Ajutorul

medicilor ar fi întârziat nepermis de mult, mai susțin rudele victimei.

„Dar să fi fost la prima oră, cum a ajuns fata, că o durea, ceva o durea, nu s-a dus fără s-o doară. A spus: Mi s-a uscat gura. Și i-am zis că are temperatură. Și așa zic și ei, că au găsit-o cu temperatură”, a adăugat mama Mariei.

Cel mai mare vis al Mariei, gravida din Bacău, s-a spulberat 

Maria era însărcinată în 16 săptămâni după o procedură de fertilizare in vitro. Rudele spun că avea toate analizele la zi. A ajuns însă la spitalul județean din Bacău și în 24 de ore s-a stins. Acuzațiile de malpraxis se referă la faptul că medicii nu ar fi stabilit un diagnostic și nu au aplicat tratamentul potrivit.

Maria era o femeie realizată profesional, dar copilul reprezenta cel mai important vis, iar totul s-a năruit. 

„Fata mea s-a dus acolo. Dacă nu depindea cazul ăsta de ei, nu era bine să-i spună băiatului: Măi, băiete, ia-o de la noi și mergi la Iași cu ea”, a mărturisit mama Mariei.

Reprezentanții spitalului din Bacău se apără și spun că Maria a fost consultată de medici de specialități diferite, dar starea ei s-a agravat rapid. Cazul

este anchetat de polițiști, dar și de cei de la Colegiul Medicilor.