O femeie din Olt a murit după ce un limitator de înălțime s-a prăbușit peste mașina în care se afla alături de fiul și nepotul ei. Bara metalică a fost agățată de un camion cu transport agabaritic. Explicațiile în acest caz sunt șocante. Reprezentanții firmei la care lucrează șoferul spun că înălțimea în zonă a fost măsurată, dar asfaltul s-ar fi înălțat între timp. Accidentul s-a produs pe DN6, la ieșirea din comuna Dăneasa, în Olt.

Citește și: Andra este gravida moartă în accidentul de la Botoșani! Tânăra de 25 de ani era în mașină cu soțul ei

Șoferul de 48 de ani aflat la volanul camionului transporta un buldoexcavator. Acesta a izbit în plin limitatorul de înălțime. Impactul a fost atât de puternic încât bara metalică s-a prăbușit peste o mașină aflată în trafic. Trei persoane se aflau în mașina strivită.

O pasageră de 66 de ani a murit în urma accidentului. Fiul acesteia, în vârstă de 42 de ani, și nepotul ei, de 18 ani, au ajuns la Spitalul din Caracal. Rudele au venit într-un suflet la unitatea medicală.

„Pe tatăl băiatului l-am văzut. E mai bine, dar băiatul nu l-am văzut. Ne-au zis că are piciorul rupt”, a declarat una dintre rudele victimelor.

Explicația reprezentanților firmei la care lucrează șoferul: „S-a înălțat asfaltul” 

Reprezentanții firmei care se ocupă de transportul agabaritic spun că nu șoferul este responsabil. „El a mers normal. Când a plecat a măsurat distanța de la sol la vârful săgeții cu care s-a lovit cu grinda. Posibil s-a înălțat asfaltul și din cauza asta a lovit-o”,

a declarat Octavian Vasile, reprezentantul firmei la acre lucrează șoferul. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.