După un chef de pomină la o cabană din Maramureș, fiul fostului primar din Cavnic s-a urcat băut la volan și a făcut prăpăd cu o mașină de lux. Impactul puternic a smuls din pământ un stâlp de curent electric, iar autoturismul s-a oprit cu greu. Din păcate, o tânără de 21 de ani care se afla cu el în mașină a murit în urma accidentului violent. Accidentul s-a petrecut între Baia Mare și Sighetu Marmației.

Trei persoane se aflau în mașina condusă de un bărbat de 39 de ani, fiul fostului primar din Cavnic. Au plecat din cabana unde au petrecut duminică noapte și, după un kilometru, au izbit în plin un stâlp de pe marginea șoselei. Unul dintre pasageri, un bărbat de 26 de ani, a coborât singur din mașina făcută praf.

„A zis că a coborât singur din mașină.

Ne-a sunat imediat și ne-a spus să-i ducem încărcător la telefon, că pe el l-a luat smurdul”
, a declarat ruda bărbatului.

O tânără de 21 de ani a murit în urma accidentului. Ce se întâmplă cu fiul primarului din Cavnic? 

Din păcate, o tânără de 21 de ani, aflată în autoturism, a murit în urma impactului devastator. La Spitalul din Baia Mare au ajuns șoferul de 39 de ani și pasagerul de 26.

„Cei doi pacienți sunt în stare stabilă, sunt cu traumatism. Unul cu traumatism toracic, unul cu traumatism toraco-abdominal, dar în acest moment sunt stabil”, a declarat un medic de la Spitalul din Baia Mare.

Citește și: El este patronul pensiunii Ferma Dacilor, în care șapte oameni au murit! Cornel Dinicu este cunoscut pentru trecutul controversat: „Am instincte bune”

Șoferul aflat la volanul mașinii de lux s -a ales cu un dosar penal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat și au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și pentru stabilirea prezenței substanțelor psiho-active în organism.

Legea Anastasia a intrat în vigoare, asta înseamnă că șoferii care produc accidente mortale după ce au consumat alcool sau droguri nu scapă de închisoare.

În astfel de dosare, pedeapsa nu mai poate fi suspendată de judecători.