Numărul victimelor cauzate de incendiul devastator de la Pensiunea Ferma Dacilor a crescut. O a șaptea victimă a fost scoasă de sub dărâmături de către salvatori, la o zi de la incendiul care a cuprins complexul turistic din Gura Vadului, sat Tohani, din județul Prahova.

Din informațiile prezentate până în acest moment se pare că cea de-a șaptea victimă este un copil. Pompierii continuă însă căutările.

Vă amintim că în momentul în care a început dezastrul, la Pensiunea Ferma Dacilor erau cazate 26 de persoane, dintre care 18 s-au autoevacuat. Dintre acestea, 2 persoane au fost transportate la spital cu arsuri minore.

Pe de altă parte, 8 persoane care erau cazate în cadrul complexului turistic au fost date dispărute. Ulterior, șase dintre acestea au fost descoperite carbonizate de către pompierii de la fața locului.

Tatăl unei tinere care a pierit la Ferma Dacilor nici nu știa că fiica sa era la complexul turistic din Prahova: „Am  fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime”

Tragedia care s-a petrecut în a doua zi de Crăciun la Ferma Dacilor a transformat Sărbătorile de iarnă într-un adevărat iad pentru familiile victimelor.

Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la pensiunea din Prahova a fost audiat marți seara de către polițiștii din Mizil.

Bărbatul a dezvăluit că nici măcar nu știa că fiica sa se afla la cabană.

Citește și: Fetele care s-au sinucis împreună la Lupeni ascundeau o mare dramă! Înainte de tragedie, una dintre adolescente a încercat să ceară ajutor: „A sunat la 112”

„Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe – ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții. Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime.

Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos, asta în funcție de ADN”, a declarat bărbatul, pentru digi24.ro.

Trebuie precizat faptul că pensiunea nu avea autorizație de incendiu. În 2019 însă, atunci când au fost efectuate verificări, s-au găsit mai multe nereguli și au fost acordate 6 avertismente.