Valuri de reacții după suspiciunile de incompatibilitate care planează asupra candidatului alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei. Cătălin Cîrrstoiu este acuzat că ar fi făcut consultații la clinica privată pe care o deține împreună cu soția, în timp ce era manager la Spitalul Universitar. Acum, scandalul s-a mutat în coaliție, care se pregătește să decidă soarta candidatului comun. Cu mai multe detalii a venit reporterul Iasmina Ardelean, în cadrul jurnalului NEWSTIME.

Citește și: PSD și PNL au găsit candidat pentru Primăria Capitalei! Analiștii politici sunt sceptici VIDEO

„Este fierbere în coaliție în momentul de față, din cauza situației lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. De mai bine de o săptămână, medicul Cătălin Cîrstoiu se află în centrul unui scandal, după ce în presă au apărut informații despre o posibilă stare de incompatibilitate.

Acesta nu doar că ar fi dat consultații la clinica privată pe care o deține împreună cu soția, ci i-ar fi chemat și pe pacienți acolo, în loc să îi trateze gratuit în spitalul de stat .Deși președintele PSD Marcel Ciolacu i-a cerut acestuia să dea explicații într-o conferință de presă, Cătălin Cîrstoiu nu a făcut acest lucru până acum. Vedem însă o schimbare, pentru că acestuia i-au fost anulate evenimentele de campanie.
Mai mult, în weekend sau cel târziu luni, va avea loc o ședință a coaliției în care se va decide soarta lui Cătălin Cîrstoiu. Atunci vom vedea dacă alianța PSD-PNL îl va retrage din cursă și pe cine vor susține. Deocamdată, Cătălin Cîrstoiu a anunțat că nu face un pas în spate. Acestea au fost informațiile
”, a declarat reporterul NEWSTIME.