În mai puțin de două luni bucureștenii își vor alege primarul. Vor merge pe mâna actualului edil, Nicușor Dan, se vor orienta către un primar cu state vechi sau vor încerca din nou varianta unui medic la cârma Capitalei. Ultimul sondaj arată că lupta va fi strânsă. 

„Se anunță o campanie spumoasă, cel puțin asta arată ultimul sondaj. Câștigător ar fi Nicușor Dan, urmat îndeaproape de Cristian Popescu Piedone.

Marea surpriză este medicul Cătălin Cârstoiu care, deși are în spate aparatul alianței PSD-PNL nu reușește, cel puțin deocamdată, să strângă voturi suficiente pentru a-i bate pe cei doi contracandidați. Nici propunerea AUR pentru capitală nu pare una câștigătoare, asta deși sunt luate în calcul două scenarii: primul, în care AUR are propriul candidat și cel de al doilea, în care AUR l-ar susține pe independentul Cosmin Gușă.

Dar alegerile care stârnesc cel mai mare interes din partea alegătorilor sunt prezidențialele, care vor avea loc în toamnă. Și aici sunt surprize. Lupta în primul tur ar fi una strânsă. Bătălia se va da între Mircea Geoană și Marcel Ciolacu. Locul al treilea ar fi adjudecat de George Simion. Sondajul a testat și două doamne în cursa pentru preșidinție: Laura Codruța Kovesi și Diana Șoșoacă ar obține un scor de 9, respectiv 8 la sută în primul tur al alegerilor prezidențiale”,

a transmis Iasmina Ardelean, reporter Kanal D.