Parlamentarii sunt mai aproape ca niciodată de Dumnezeu, odată cu deschiderea capelei pe care au ținut atât de mult să o aibă în Casa Poporului. Însuși Patriarhul Daniel s-a dus să o sfințească, iar acolo se vor putea ține pe viitor chiar și slujbe de înmormântare. Un aspect important este că lumânările vor fi electronice.

Începând de acum, aleșii vor fi cu gândul la Dumnezeu și când sunt la muncă.

Capela din interiorul Casei Poporului a fost inaugurată de însuși Patriarhul Daniel. În timp ce unii parlamentari și-au găsit liniștea în timpul slujbei, alții nu au ratat ocazia să imortalizeze momentul, iar alții au venit încrezători că apariția lăcașului sfânt le va lumina mințile colegilor.

„Dumnezeu e în noi și peste tot, nu era neapărat necesară, dar e o idee bună. Poate colegii parlamentari își mai amintesc despre unele dintre porunci, care sunt să nu minți, să nu furi”,

spune Diana Stoica, deputat USR. 

Cei prezenți în sală au asistat și la momentul unic de sfințire cu trafaletul. Românii se miră că parlamentarii au propria lor capelă, chiar dacă Palatul Parlamentului se află la doar o aruncătură de băț de Catedrala Mântuirii Neamului.

„Având deja una, catedrala aici, nu ar mai fi avut rost să aibă și o capelă înăuntru, dar probabil e mult de mers pe jos”, „Păi vreți să le slăbească burta? Nu se poate, doamnă!”, „Nu puteau să vină aici?(n.red.

la catedrală) Depinde câte kilograme au”, sunt de părere bucureștenii.

Citește și: VIDEO Începe lupta pentru Primăria Capitalei! Alianța PSD-PNL este zguduită de un alt cutremur politic

În capela se vor ține slujbe de înmormântare, iar aleșii vor putea merge și la rugăciune. Dacă Parlamentul a pus la dispoziție încăperea, Patriarhia Română s-a ocupat de amenajare. Lumânările vor fi electrice, iar capela va fi deschisă luni, marți și miercuri, cât sunt și aleșii la muncă.