Se pare că Marinel nu a putut accepta că fata voia să îl părăsească. Părinții ei se plâng că ar teroriza-o de când a aflat vestea, doar că nu au depus plângere la poliție.

„A plecat luni la școală, mai avea o săptămână, am sunat-o, o zi și jumătate n-a răspuns telefonul până nu m-a sunat poliția și mi-a spus despre copilul meu este decedat într-o hotel”, a

spus mama victimei.

Imaginile au fost filmate și postate cu câteva momente înainte de măcel, iar pe fundal a pus o melodie de despărțire. Individul de 24 de ani și iubita lui, Alexandra, o adolescentă de 17 ani, erau în camera de hotel. A doua zi, angajata care făcea curățenie avea să dea cu ochii de scena cumplită.

Un eveniment tragic a avut loc la un hotel din București

Cei doi zăceau fără suflare în pat, într-o baltă de sânge. A alertat poliția, iar criminaliștii au venit în grabă acolo. „S-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor înțepător.”

Planul diabolic ar fi încolțit în mintea individului, după ce fata i-ar fi spus că vrea să rupă relația amoroasă.

Ea locuia într-un cămin din București, deoarece era la liceu, iar el venise din Răcari Dâmbovița.

A închiriat o cameră în hotelul în care obișnuiau să se întâlnească destul de des, spun surse din anchetă. Luni au fost surprinși de o cameră de supraveghere în jurul orei 12:20, atunci au ajuns. După ce s-au cazat, tânărul s-ar fi dus la supermarket în apropiere și a cumpărat de acolo un cuțit, iar seara ar fi ucis-o, după care și-a luat viața.

Cel mai probabil, adolescenta a fost atacată în somn, căci în imaginile filmate de el înainte de oroare pare că ea doarme.

„Domnișoara nu-și mai dorea să continue relația cu el, dar totuși s-au întâlnit pentru o ultimă data în cuibușorul lor de nebunii, el alegând să încheie această relație prin a o ucide pe ea și prin a-și pune capăt zilelor. Un fel de a-și pune sigiliu pe această relație.

Se pare că a fost picătura chinezească care l-a făcut așa cum spunem de taurul din coridă când vede roșu să nu mai fie stăpân pe reacțiile lui. Se pare că ar fi fost premeditat, să cobori să cumperi cuțitul, să te întorci la locul respectiv, să fii aparent calm și să ți se ofere sau să creezi starea necesară în care tu să fii atât de răzbunător”, 

Oamenilor din satul ei natal nu le vine să creadă

Mama fetei spune că înainte cu două zile de oroare tânărul ar fi urmărit-o prin sat și ar fi spart telefonul. Mai mult decât atât părinții cred că individul ar fi fost agresiv cu ea și altădată.

În localitatea natală a adolescentei absolut toată lumea este șocată, mai ales cei care o cunoșteau. E complicată situația asta pentru că ea de când a intrat la liceu era cu băiatul ăsta după câte am înțeles și ea la București și părinții aici ce se știe părinții ce face acolo și mai ales că părinții nu erau de acord cu cu relația.”

Cazul a fost preluat de parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri. Se așteaptă rezultatele necropsiei momentan care vor indica inclusiv ora la care au pierit cei doi totodată sunt verificate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a se reface cât mai limpede traseul celor doi înainte de tragedi