Noi detalii au apărut în cazul Florentinei Iordache, polițista de la Poliția locală Sector 1, care trăia în lux și a sărit pe geam pentru a scăpa de mascați. Femeia, arestată acum într-un dosar de mită, avea telefonul monitorizat, iar anchetatorii au aflat tot ce plănuia din interceptări.

Florentina Iordache a fugit pe geam, pentru a scăpa de DNA

Apar noi detalii în cazul polițistei care trăia în lux și care a sărit pe geam ca să scape de mascați.

Femeia arestată acum într-un dosar de mită avea telefonul monitorizat. Anchetatorii au aflat tot ce plănuia din interceptări.

Claudia Costandiș: „În momentul în care Florentina Iordache, angajata la Poliția locală Sector 1, a aflat că polițiștii de la Direcția Generală Anticorupție se află la ușa apartamentului său din Otopeni, a sărit pe geam în încercarea de a fugi. Imediat a sunat-o pe prietena ei pentru a veni să o ia și să o ducă la altă locație.

A motivat că ar vrea să meargă să se schimbe și ulterior să meargă singură la audieri pentru a nu fi dusă cu un mandat. Totuși ce nu știa Florentina era faptul că telefonul său era interceptat, iar această convorbire a ajuns la dosarul penal.

Citește și: VIDEO Salariul minim, majorat înainte de alegeri! Câți bani în plus vor primi bugetarii?

Totuși Florentina a mințit pentru că ulterior ea a fost luată tot cu un mandat de aducere de la apartamentul fiului său și a ajuns la audierile de la Direcția Națională Anticorupție nu voluntar cum a spus, ci tot cu polițiștii DGA. Acum ea și ceilalți doi polițiști locali de la Sectorul 1 au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în dosarul instrumentat de Direcția Națională Anticorupție în care sunt acuzați de luare de mită și trafic de influență în formă continuată.”