Cazul a pornit ca o banală dispariție. Victima, o bătrână de 92 de ani a fost găsită după mai multe zile în fântâna din curtea casei. Nora ei a devenit suspectă și a ajuns inclusiv la detectorul de minciuni.

Din victimă, a devenit suspectă de crimă

Culmea, oamenii din satul apără pe principal a suspectă și așa se dezvoltă o poveste care pare desprinsă din filme.

Bătrâna a fost dată dispărută în luna mai. A fost căutată de salvamontiști și polițiștii, dar a fost găsită în fântâna din curtea casei. Părea un accident, dar în nora ei în vârstă de 60 de ani a devenit suspectă. Necropsia a confirmat că moartea victimei a fost una violentă. Bătrâna fusese sugrumată. Nora a respins vehement acuzațiile.

Citește și: VIDEO Ploile agresive de pe litoral se vor repeta. Peste 140 de oameni din Constanța sunt nevoiți să se mute în containere

„Niciodată nu putem ști care au fost motivele unui om până când nu îi ascultăm versiunea și câteodată nici ceea ce prezintă nu este realitatea, pentru că mintea noastră face asta, caută mereu justificări” Cei care o cunosc, spun că femeia ar fi trecut prin abuzuri greu de imaginat.Polițiștii cred că principala suspectă a devenit din victimă, agresor. „ Cu siguranță din răzbunare, în timp persoana respectivă a acumulat emoții negative și cel mai probabil în paralel a făcut un plan, care iată în momentul în care s-a umplut paharul a prins

contur, a prins viață, s-a răzbunat.”

O bătrână de 92 de ani a fost găsită fără suflare

Chiar dacă mulți vecini se tem să comenteze, unii recunosc faptul că abuzurile la care era supusă suspecta de 60 de ani erau cunoscute. Femeia a fost supusă inclusiv testului cu detectorul de minciuni, abia apoi și-a recunoscut fapta. A fost arestată preventiv și recent a fost trimis în judecată.

Uneori e vorba despre un gest necugetat, alteori e vorba despre o planificare foarte atentă. Simplu fapt că cadavrul este ascuns nu ne spune nimic despre cum s-a săvârșit fapta respectiv dacă a fost pontană sau dacă a fost premeditată”