Există trei suspecți, însă doi dintre ei, o femeie și un bărbat au fugit din țară. Al treilea a fost reținut. S-ar putea să fie vorba despre o răfuială între traficanții de substanțe interzise, spun surse din anchetă, însă prietenii victimelor cred că gelozia ar fi dus la odioasele scene.

Doi tineri iubiți din Călărași au fost stropiți cu acid într-un atac la comandă.

Camerele de supraveghere au surprins autoturismul cu care cei trei indivizi veniseră în timp ce dădeau târcoale pe străzile din Călărași, înainte să-i desfigureze pe cei doi iubiți cu acid. Ar fi vorba de trei suspecți, doi bărbați și o femeie, nu cunoșteau se pare victimele, iar asta îi duce cu gândul pe anchetatori la un atac la comandă.

Citește și: VIDEO Un copil, în vârstă de 11 ani, din Dolj, s-a stins din viață, din cauza unei soluții împotriva puricilor. A fost deschisă o anchetă în acest caz

Sunt din Timișoara, iar mașina cu care au fost surprinși ar fi fost închiriată din județul Ilfov. Deocamdată polițiști au reușit să pună mâna doar pe unul dintre suspecți, un tânăr de 30 de ani. Ceilalți doi, un bărbat și o femeie ar fi fugit din țară chiar în noaptea atacului, potrivit investigațiilor. Cel mai probabil s-ar ascunde prin Italia. Victimele lor sunt în continuare în spital,  el fiind în stare extrem de gravă.

Există trei suspecți în acest caz

Potrivit anchetatorilor, am putea fi martorii unei răfuieli între traficanții de substanțe interzise, căci cei doi iubiți stropiți cu acid fuseseră implicați în astfel de dosare. În 2021 au fost condamnați la câte un an și opt luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de substanțe interzise, iar tânărul mai apare într-un dosar deschis în martie în care este acuzat de deținere de stupefiante și conducerea sub influența a unor astfel de substanțe.

Citește și: VIDEO 248 De ani de independență, sărbătoriți cu fast. Președintele României a foost prezent la eveniment

Înainte de odiosul atac tânărul îi mărturisea unui prieten că se simțea urmărit și că fusese amenințat. Suspectul prins în acest caz a fost reținut ceilalți doi vor fi dați cel mai probabil în urmărire internațională