Se pare că un polițist și un procuror au fost martori la scenele oribile, însă nu au intervenit, ba mai mult, agentul a filmat o parte din sângerosul episod.

La aproape cinci luni de când fiii vrăjitoare Sidonia l l-au ucis pe Sorin Anghel, un afacerist de 41 de ani din Dâmbovița. Aflăm că la scenele sângeroase au fost martori un procuror din Târgoviște și un polițist din Ilfov, care petreceau în respectiva pensiune, dar care n-au intervenit să aplaneze conflictul.

Un polițist și un procuror, martorii crimei din Padina

Ba mai mult, din rechizitoriu aflăm că procurorul avea de gând să se retragă în cameră, dar a rămas să vadă cu ochii lui spectacolul macabru. În jurul orelor 00:00, după ce a achitat nota de plată pentru a se retrage, a constatat că muzica s-a oprit brusc observând mai mulți bărbați care se îmbrânceau.

A ieșit afară circa un minut, după care a revenit în bar pentru a vedea dacă s-a aplanat conflictul.

În acest context s-a retras la terasa hotelului, ulterior observând o învălmășeală în exteriorul hotelului. „Cum putem noi să credem în buna credință a organelor care instrumentează acest dosar, de vreme ce colegul de birou al procurorilor care instrumentează dosarul vine și este unul dintre cei mai importanți martori”

Citește și: Avocatul fraților suspecți în crima de la Padina dă vina pe victimă! A fost făcută plângere împotriva bărbatului ucis: „Este chiar frustrant”

Pare uluitor și faptul că agentul de poliție s-a apucat să filmeze scenele în loc să intervină. „A efectuat două trei filmări care au surprins momente din incident. Inițial, a văzut incidentul din picioare, aflându-se lângă masa sa, după care s-a deplasat către bar pentru a observa ce se întâmplă din pură curiozitate.”

Polițistul a rămas neidentificat timp de patru luni de zile și cu o săptămână înainte de închiderea rechizitoriului a apărut ca din neant. „Eu apreciez că nu e vorba doar de grave neglijențe și chiar fapte penale săvârșite de cei doi. Că nu numai că nu au intervenit, dar nu au înțeles nici măcar să sune la 112 și un factor extrem de important, nu au luat niciun fel de măsuri de conservare a probelor ulterior săvârșirii infracțiunilor.”

Noi informații ies la iveală în dosarul evenimentului

Tot în rechizitoriu s-a consemnat faptul că bărbatul ucis consumase substanțe interzise în acea noapte, dar și cantități impresionante de băuturi alcoolice ce i-au fost descoperite în sânge.

Muniția supusă examinării prezintă modificări aduse în mod artizanal ce determină schimbarea categoriei inițiale din muniție neletală acustică în muniție letală cu proiectil sferic metalic.

Citește și: VIDEO Tânără din Făgăraș, ucisă de iubitul dependent de substanțe. Motivul ireal care a dus la acest gest

Acum avocatul celor trei frați, Fabian, a depus o plângere penală împotriva polițistului care nu a făcut nimic pentru a plana conflictul, ba mai mult consideră că dacă oamenii legii și-ar fi făcut treaba la acel moment crima ar fi putut fi evitată.