O nouă ipoteză șocantă este lansată în cazul crimei de la Padina de către cea cunoscută drept vrăjitoare Sidonia. Bărbatul omorât ar fi fost blestemat. Fiii cunoscute ghicitoare, suspecții principali în acest caz, au fost aduși luni, 19 februarie 2024, în fața instanței după ce au contestat măsura arestului preventiv pe motiv că sunt nevinovați în pledoaria lor. Cei trei au susținut că doar s-au apărat.

„Ne-a bătut copilul, le-a pus la pământ jos dintr-un pumn, i-a spart fața.

S-a dus să spargă și două sticle ca să îi ia gâtul. Atunci copilul și-a pus mâna să se apere, doamnă”, sunt declarațiile așa zisei vrăjitoare Sidonia, care a venit în fața magistraților de la Curtea de Apel Ploiești pentru a și apăra cei trei fii.

Citește și: Avocatul fraților suspecți în crima de la Padina dă vina pe victimă! A fost făcută plângere împotriva bărbatului ucis: „Este chiar frustrant”

Aceasta susține că băieții ei nu ar fi avut niciun moment intenția de a îl ataca pe Sorin Anghel, bărbatul de 41 de ani, ucis cu bestialitate la o petrecere organizat într-un hotel de lux din Padina. „ Acest om și a chemat bodyguarzii și erau încă cu șapte persoane pe trei inși”, a mai spus femeia.

Ba mai mult, Sidonia susține că ar fi prevăzut tragedia, iar la mijloc ar fi fost vorba despre un blestem.

„A fost un loc foarte blestemat. Omul ăsta a avut ursita să moară, dar să știți că Dumnezeu poate a ales. Îmi pare foarte rău, că nu îmi pare bine de acel om, de acea victimă că s-a dus. Văduvei îi transmit condoleanțe pe această cale, că nu voia nimeni să se întâmple așa ceva”, a mai spus vrăjitoarea Sidonia.

La proces a venit și o altă rudă a celor trei suspecți, care a încercat din toate puterile să conving atât presa, cât și magistrații că membrii clanului Fabian sunt

nevinovați. „Toată lumea îi acuză pe copiii ăștia trei că sunt criminali cu sânge rece, că l-au omorât pe omul ăla și au fugit de acolo după ce l-au omorât. Copiii ăștia trei au fugit de la acel loc, de pe teritoriul acelor oameni care erau mai mulți la număr decât ei de frică, să nu vină alții mai mulți peste, să îi căsăpească”, a spus femeia.

Vrăjitoarea Sidonia neagă toate acuzațiile aduse băieților ei 

Potrivit anchetatorilor, cei trei fii ai Sidoniei l-ar fi atacat pe Sorin Anghel după care ar fi fugit de la locul crimei. Au fost opriți de poliție pe drumul spre Capitală, însă nu înainte de a scăpa de arma crimei, ce se consideră a fi o macetă. Rudele suspecților însă susțin altceva.

„Ei când au fugit, omul ăla trăia, omul ăla nu murise. Ei nu l-au omorât cu sânge rece, ei s-au apărat și au fugit de frică”, a mai spus ruda suspecților. Aceasta a fost și apărarea cu care avocatul celor trei suspecți a mers în instanță.

„Am solicitat doar reanalizare argumentelor pe care părțile le au susținut în fața primei instanțe. Clienții mei erau plini plin de sânge, fără a intra în detaliile dosarului, vă spun clar acel sânge, pe care și dumneavoastră l-ați observat pe hainele clienților mei, era sânge propriu”, a declarat avocatul celor trei frați.

Deși în presă s-a vehiculat că frații Fabian s-ar fi aflat la acea petrecere pentru a împărți stupefiante vip-urilor, Sidonia susține că fiii săi au cazierul curat și că niciodată nu ar fi făcut așa ceva.

„Jur pe copiii mei, pe cei trei copii ai mei. Niciodată în viața lor n-au plasat stupefiante la nimeni, n-au consumat de când. Nu sunt infractori, nu sunt criminali, nu sunt clan. Suntem o familie: soț, soție, copii”, a mai spus mama celor trei suspecți.

Acum rămâne ca anchetatorii să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat totul și dacă a fost sau nu vorba despre legitimă apărare.