Florentina, o tânără din Făgăraș, a fost ucisă cu bestialitate de iubitul ei. Tânărul, în vârstă de 26 de ani consuma substanțe interzise și într-un moment de gelozie i-a pus capăt zilelor partenerei sale.

Tânără, ucisă de iubitul dependent de stupefiante

Trupul Florentinei, tânăra ucisă de iubitul dependent de substanțele interzise, a fost ridicat de la IML și dus în Făgăraș, locul în care a fost crescută de bunici.

Rudele și prietenii sunt în stare de șoc și nu ar fi crezut niciodată că prietenul fetei îi va deveni călău.

Individul a fost arestat, iar în fața anchetatorilor a recunoscut crima. A dat vina pe gelozie, dar și pe substanțele interzise pe care le-a consumat. În trecut, acesta a fost internat la psihiatrie din cauza substanțelor, dar a fost externat după numai câteva zile la cererea familiei.

Bunicul Florentinei: „Am iubit- o ca pe ochi din cap. Cu un suflet pierdut, plâng într-una”.

Cu ochii în lacrimi, împietrit de durere, bunicul Florentinei trăiește un coșmar din care nu reușește să se mai trezească. Nepoata pe care a crescut-o cu greu a sfârșit barbar, ucisă de iubit într-un apartament din Sibiu.

Legiștii spun că Florentina nu a avut nicio șansă în fața călăului.

Orbit de gelozie și cu mintea făcută praf de substanțele interzise, criminalul a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o fără milă. A abandonat trupul neînsuflețit în apartament și a fugit în pădure, unde a fost găsit de polițiști.

Citește și: Cine este românca condamnată la 23 de ani de închisoare în Italia? Nicoleta a omorât bărbatul de care avea grijă

Bunicul Florentinei: „Fata nu umbla cu substanțe că n-avea de unde. N-avea că eu din pensia mea de 1400 de lei, de unde să-i dai bani pe substanțe? Ea era foarte cuminte, nu a avut treabă cu nimeni”.

Bătrânul a mers la Sibiu pentru a ridica trupul neînsuflețit al nepoatei. Pe Florentina și-o amintește drept fată cuminte care nu i- ar fi ieșit niciodată din cuvânt atunci când era mică.

Lucrurile s-ar fi schimbat odată cu adolescența, susțin prietenii.

O prietenă a Florentinei: „În luna ianuarie a venit la noi într-o după masă, supărată, cu un ghiozdan pentru că s-ar fi certat cu familia ei, datorită unei sume de bani dispărute din casă. Era într-o depresie foarte mare, asta vreau să vă spun, o depresie exagerat de mare. Din toate punctele de vedere era tot timpul stresată, supărată, deprimată, no, problemele ei de acasă”.

Răzvan a fost internat la psihiatrie în trecut

Florentina ar fi intrat în lumea substanțelor atunci când l-a cunoscut pe Răzvan, tânărul care i-a curmat zilele. Inițial ar fi încercat să-l ajute să scape de patimă, însă ar fi picat și ea în capcana stupefiantelor.

Între cei doi, scandalurile ar fi fost la ordinea zilei. Din cauza stupefiantelor, individul de 24 de ani a trecut prin mai multe episoade de delir. Colegul de apartament, cel care a descoperit cadavrul fetei, povestește că nu de puține ori l-a văzut pe amicul său debusolat și incoerent.

Prietenul lui Răzvan: „La un moment dat a fugit în pădure ca să se sinucidă. Noi când am aflat, am mers să-l căutăm și să-l aducem înapoi. Spunea că aude voci care spun că trebuie să facă asta că așa este mai bine”.

Citește și: VIDEO Suspecții crimei de la Padina, trimiși acasă! Decizia neașteptată a judecătorilor

După acest incident, individul a ajuns la psihiatrie. A stat internat o săptămână, a primit un tratament și a fost externat, apoi s-ar fi întors la droguri.

Trupul neînsuflețit al Florentinei urmează să fie condus pe ultimul drum în Făgăraș, locul în care a copilărit. Ucigașul se află în spatele gratiilor, în arest preventiv și este cercetat pentru omor.