Un eveniment tragic a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, în Crângași, după ce doi adolescenți au folosit pari de susținere pentru a ucide un bărbat. Totul a început de la o ceartă între iubitele tinerilor și fiica vitregă a victimei.

S-a aflat cine este bărbatul ucis în Crângași. Avea 46 de ani

Un caz șocant s-a petrecut în Sectorul 6 al Capitalei, în Crângași, într-o intersecție aglomerată la o oră de vârf.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis cu bestialitate de 2 tineri de 16 și 20 de ani.

Totul a început în parcul Crângași, după ce iubitele adolescenților ar fi intrat într-un conflict cu fiica vitregă a victimei. Bărbatul ar fi încercat să fugă, însă tinerii l-au urmărit și l-au atacat cu parii de susținere ai copacilor, astfel provocându-i sfârșitul. După atac, cei doi au fugit de la locul faptei, însă s-au predat mai apoi la poliție.

Atacatorii și-au recunoscut fapta și au fost reținuți de poliție pentru 24 de ore, fiind puși sub acuzare pentru infracțiunea de omor. Audierile au durat 5 ore, perioadă în care autoritățile au aflat mai multe detalii despre cele petrecute.

Cei doi tineri urmează să fie prezentați judecătorului de la Tribunalul București având propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: VIDEO Soferul fugar din Suceava și-ar fi ucis victima intenționat! Ancheta ia o întorsătură neașteptată

„La data de 15.05.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva a doi inculpați (cu vârste de 16 și 20 de ani), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: La data de 15.05.2024,

procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva a doi inculpați (cu vârste de 16 și 20 de ani), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:  

La data de 14.05.2024, în jurul orei 20:26, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din Sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46

de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere- în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața. 

Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea

publică",  se arată în comunicatul transmis de Parchetul Capitalei.

Nimeni nu a intervenit în ajutorul bărbatului ucis în Crângași

Tragicul incident s-a petrecut într-o intersecție aglomerată, la o oră de vârf, însă nimeni nu a intervenit pentru a-l ajuta pe bărbat.

La un moment dat, s-a făcut un apel la numărul de urgență 112 pentru a interveni polițiștii și o ambulanță, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, victima nu a putut fi salvată, astfel fiindu-i declarat decesul.

Citește și: VIDEO Deținut periculos din Franța, evadat după un atac în stil comando! Doi gardieni au fost uciși

Familiile atacatorilor consideră că au fost provocați și amenințați, motiv pentru care au încercat să se apere și l-au lovit pe bărbat.

„Copilul a fost ameninţat cu o macetă, cu o şurubelniţă, copilul a alergat tot parcul Crângaşi. Din cauză la o fată, da! A luat un par de la un copac şi i-a dat în cap! Ei s-au apărat, da! Nepotul meu s-a apărat!”, susține ruda unuia dintre agresori.