Ana-Maria Guja este tânăra de 19 ani din Republica Moldova, care a fost dată dispărută, după ce a fost luată la ocazie. Tânăra era din Orhei, iar ultima dată a fost văzută în timp ce urca într-o mașină, pe data de 12 aprilie. De atunci, tânăra a fost de negăsit și sute de persoane au căutat-o fără încetare. Pe data de 20 aprilie, autoritățile au anunțat că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-o zonă împădurită, la doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi.

Ana-Maria era însărcinată în șase luni de zile.

Citește și: VIDEO Familie cere o pedeapsă mai aspră pentru criminalul Mirelei! Sora victimei încă nu realizează ce s-a întâmplat: „Nu pot să cred că e el”

Principalul suspect este chiar bărbatul care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie, fiind un fost polițist, în vârstă de 45 de ani. El se află în aceste momente în custodia poliției.

Înainte de a intra în mașina suspectului, Ana-Maria i-a scris un mesaj iubitului ei, Ion. Tânărul, care lucrează drept șofer de taxi, a făcut primele declarații după ce a aflat vestea tragică. El a fost rugat de iubita lui însărcinată să vină să o ia, însă nu a putut ajunge. Pentru a se revanșa, iubitul Anei-Maria a rugat un prieten să meargă în locul lui.

„Ea s-a supărat, mi-a închis, a zis că se pornește pe jos.

Tot vorbind așa cu ea la telefon, a ajuns la semafor. I-am zis să aștepte, dar ea că nu, se duce mai departe. I-am spus să se oprească la oprire, că trimit o mașină să vină să o ia. A fost de acord. Repede am închis, l-am sunat pe un prieten și l-am rugat să meargă să o ia, să o ducă la cămin. După aceea i-am scris că acum vine și să-mi scrie mesaj când se urcă în mașină.
Tot în minutul acela îmi scrie: Bine”
, a declarat iubitul victimei, pentru Life Moldova.

Ana-Maria s-a urcat în mașina greșită! Iubitul tinerei: „Am crezut că e o glumă”

Iubitul victimei a dezvăluit care a fost ultima conversație cu iubita lui. Deși se supărase că nu a putut să vină să o ia, Ana-Maria a acceptat să îl aștepte pe prietenul trimis de iubitul ei.

După ce s-a urcat în mașină, gravida în vârstă de 19 ani i-a scris iubitului, însă aceasta nu știa că a intrat în mașina greșită. În momentul în care a realizat acest lucru, tânărul a avut parte de un șoc și a crezut că este o glumă. Acela a fost ultimul moment în care iubitul victimei a vorbit cu Ana-Maria.

„La și 57 mi-a scris „bine”, la și 59 mi-a scris că: M-am urcat.

Peste vreo 5 minute, mă sună prietenul mei și îmi spune: unde la oprire, că eu sunt aici și nu-i nimeni. Deodată am crezut că e o glumă”, mai spus iubitul Anei-Maria.

Din acel moment, iubitul tinerei de 19 ani a încercat să o sune în disperare, însă nu i-a mai răspuns nimeni la telefon. Corpul neînsuflețit al Anei a fost descoperit într-o zonă împădurită, la aproximativ 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești. Ea a fost căutată mai bine de o săptămână, de 900 de oameni. Polițiștii au anunțat că la căutări au fost implicați colegii lor din subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici.