Individul care i-a luat viața Mirelei cu bestialitate și abandonat trupul pe câmp este chiar bărbatul care ar fi salvat-o pe biata femeie din sărăcie. O spune sora ei, cutremurată de tot ce s-a întâmplat. Familia victimei cere o pedeapsă mai mare pentru călău.

„Nici la ora actuală vreau să spun că nu-mi vine să cred că sora mea este moartă”, a spus sora Mirelei.

Citește și: VIDEO Criminalul Mirelei a făcut declarații șocante, chiar în ziua reconstituirii faptei macabre: „Îi pare foarte rău. Chiar îi dau lacrimile”

Sora victimei cere ca ucigașul să fie judecat pentru violență în familie, și nu doar pentru omor, în condițiile în care cei doi ar fi avut o relație. Cu atât mai mult cu cât criminalul nu era un străin pentru cele două surori. 

„Nu am cuvinte. Nu pot să cred. Mă uit la televizor și nu pot să cred că e el(...) Așa cruzime să îi ia viața surorii mele. Sunt efectiv șocată și la ora actuală”, a declarat sora Mirelei. 

Cum s-a cunoscut Mirela cu bărbatul care i-a adus sfârșitul? 

Cel care i-a devenit călău Mirelei și i-a abandonat trupul pe câmp, s-a deghizat la început într-un salvator.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, când Mirela lucra într-un salon de masaj erotic. Deși nu a apelat la serviciile ei atunci, principalul suspect a știut cum să și-o apropie pe victimă. 

„A sunat-o ulterior, din ce mi-a povestit sora mea, că o place foarte mult și dacă dorește să o ajute, din toate punctele de vedere”, a mai spus sora victimei. 

Au urmat împrumuturi și ajutoare bănești, dar și relații intime. Totul s-a ruinat când Mirela s-a îndrăgostit de un alt bărbat. În prezent, afaceristul este acuzat pentru omor, adică poate primi o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare.

Dacă va fi admisă cererea familiei Mirelei, depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pedeapsa ar putea crește cu încă cinci ani. După ce au pus cap la cap filmul groazei, anchetatorii urmează ca zilele acestea să facă reconstituirea și la locul unde trupul Mirelei a fost abandonat în

saci.