Trei tineri motocicliști și-au pierdut viața în urma unui teribil accident rutier în Vaslui. Impactul a avut loc cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, care a pierdut controlul volanului.

Accident tragic cu trei morți pe DN 24, în Vaslui

Un accident cumplit a avut loc în data de 19 mai 2024, pe DN 24, în Vaslui. În urma impactului trei tineri motocicliști și-au pierdut viața.

Tragicul accident a avut loc în urma unei depășiri periculoase efectuate de unul dintre motocicliști. Acesta a lovit o mașină care se afla pe contrasens. Șoferița de 20 de ani a pierdut controlul autoturismului, iar în urma impactului a ajuns pe sensul opus de circulație.

A doua motocicletă, aflată mai în spate, nu a putut evita coliziunea și s-a izbit de autoturism. Martorii au alertat imediat autoritățile, iar mai multe echipaje de intervenție au sosit la fața locului.

Ceilalți șoferi au încercat să stingă flăcările care au cuprins autoturismul și una dintre motocicleta, precum și să găsească victimele.

Citește și: Cine este românca condamnată la 23 de ani de închisoare în Italia? Nicoleta a omorât bărbatul de care avea grijă

„Am cerut ajutor. După ce m-am oprit eu, au început să se mai oprească maşinile şi-am început să stingem focul, să căutăm morţii.

M-am băgat, am găsit doi băieţi şi la vreo 10 minute am găsit şi fata”, a declarat un martor pentru observatornews.ro.

La locul accidentului au intervenit salvatorii, însă nu s-a mai putut face nimic. Pe lângă ambulanță, a fost prezent și un elicopter SMURD. Din păcate, medicii sosiți au fost nevoiți să declare decesul celor trei tineri.

„Au fost efectuate manevre de resuscitare în cazul celor 3 persoane găsite în stop cardiorespirator, însă victimele nu au răspuns pozitiv acestor manevre, astfel că medicii au declarat decesul a doi motociclişti cu vârste de 29, respectiv 35 de ani, precum şi decesul unei femei în vârstă de 25 de ani”, a declarat Marius Stanciu, ISU Vaslui.

Ioana și George urmau să aibă nunta

Ionela și George trăiau o frumoasă poveste de dragoste și urmau să se căsătorească în câteva zile. Pasiunea lor comună pentru motoare și viteză i-a unit, dar, din păcate, aceeași pasiune le-a adus și sfârșitul.

Citește și: El este bărbatul ucis de doi adolescenți în Crângași. Deși tragicul eveniment s-a petrecut la oră de vârf, nimeni nu a intervenit

Ionela era voluntară la ISU și visa să salveze vieți. Sâmbătă, ar fi avut cununia civilă la Iași. În ceea ce îl privește pe al treilea tânăr, Irinel, și el era un mare pasionat de motoare.

Pentru a-și achiziționa motocicleta, Ionel se împrumutase cu o sumă considerabilă.