Două clanuri s-au bătut în văzul martorilor speriați. Zece persoane au fost reținute, iar trei răniți au ajuns la spital. Culmea, nu este prima dată când rivalii și împart pumn și picioare. Scandalurile dintre cele două clanuri se țin lanț, s-au războit și în urmă cu doi ani și au repetat isprava.

Două clanuri s-au bătut în fața martorilor speriați

Una dintre familii s-a mutat recent pe această stradă, susțin că vecinii lor le-ar fi cerut o taxă de protecție.

E vorba de o sumă uriașă, 40.000 de euro. Scandalu l a izbucnit tot din cauza acestei taxe. În scandal au fost implicate 25 de persoane. Zece au fost reținute din ambele tabere. Cu toții își susțin nevinovăția. „N-am dat nimeni, n-am făcut absolut nimic, din victimă am ajuns suspect”

Citește și: VIDEO Amnistia fiscală este o ofertă pentru datornici. Guvernul a venit cu această propunere în pragul alegerilor

Cei acuzați că ar fi cerut o taxă de protecție spun că ar fi fost atrași în capcană. „Ei au mințit că noi ne-am dus peste ei, dar ei ne-au chemat și sunt martori, ca să facem pace. Erau pregătiți ei cu bâte, toată lumea s-a dus cu mâinile goale” În urma conflictului au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale trei persoane, însă acestea nu au rămas internate.

Polițiștii și jandarmii din Timișoara stau cu ochii pe cartierul respectiv pentru că scandalurile ar putea reizbucni.