Fiul unui afacerist din Brăila a fost prins beat la volan și posibil aflat sub influența stupefiantelor. Polițiștii care l-au oprit au găsit asupra lui și sume mari de bani, arme albe dar și o cantitate impresionantă de aur. Reporterul Silvia Ceh a fost în direct în cadrul jurnalului NEWSTIME cu toate detaliile.

Citește și: Cine este milionarul care s-a sinucis în vila sa din Voluntari? A lăsat în urmă un bilet de adio, în engleză: „Sunt deja adormit”

„Polițiștii care l-au legitimat pe bărbat au constatat că acesta avea permisul suspendat. Mai mult, testările la fața locului au arătat că el s-ar fi urcat nu doar băut, dar și sub influența stupefiantelor la volan. Pentru a stabili cu exactitate ce substanțe a consumat a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În timpul controlului mașinii., polițiștii au găsit suma de patru sute de mii 400.000

de euro, patru kilograme de aur, șapte mii 7.000 de lei, dar și două cuțite. Toate au fost ridicate de către oamenii legii, care au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru trei infracțiuni. El este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe, dar și pentru folosirea fără drept a unor obiecte periculoase. Bărbatul în vârstă de 38 de ani este fiul lui Sorin Costin, un cunoscut om de afaceri din Brăila, care a murit la finalul anului 2022.
Acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul Silvia Ceh.