Un om de afaceri din Iași, aflat la volanul unei mașini de lux de sute de mii de euro, a fost tras pe dreapta marți dimineață. Nu avea permis, bolidul nu era înmatriculat și în plus, spun agenții, bărbatul mirosea a alcool. Autoturismul de lux a fost ridicat, iar afaceristul s-a ales cu un dosar penal. Nu mică le-a fost mirarea ieșenilor care au văzut aceste scene. Mașina decapotabilă de sute de mii de euro a fost ridicată pentru că circula pe drumurile publice fără a fi înmatriculată.

Citește și: A condus băut, fără permis și a lovit mai multe mașini, însă a scăpat de închisoare! Șoferul de ocazie luase mașina chiar de la fiul unui fost șef din poliție

În plus, cel care o conducea, patronul mai multor baruri din oraș, nu avea permis. Bărbatul a refuzat prelevarea probelor biologice. Agenții au suspiciuni că ar fi băut înainte să se urce la volan.

Bărbatul a devenit vedetă pe internet, după ce a fost filmat și în zilele trecute la volanul decapotabilei. Ar fi condus așa pe timp de ninsoare, dar și la temperaturi care au scăzut cu mult sub zero grade. Până în acest moment, „șoferul” a scăpat de fiecare dată de atenția polițiștilor.

Polițiștii ieșeni au întocmit dosar penal pentru trei infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.