Fostul parlamentar Dan Ilie Morega, în drum spre internarea obligatorie la psihiatrie, s-a accidentat în ambulanță după o frână bruscă. Acesta a suferit un traumatism cranian și a ajuns la urgențe în Drobeta Turnu Severin.

Accident în ambulanță pentru Dan Ilie Morega pe drumul spre psihiatrie

Drumul spre psihiatrie a fost cu ghinion pentru Dan Ilie Morega. Fostul parlamentar urma să fie internat la ordinul instanței, dar s-a accidentat chiar în ambulanță.

„Dan Ilie Morega a fost preluat de o ambulanță de la Baia de Aramă și urma să fie transportat la Spitalul de psihiatrie din Drobeta Turnu Severin. Pe drum, însă, șoferul ambulanței a pus o frână bruscă pentru a evita impactul cu o altă mașină.

Citește și: VIDEO Cămătar interlop din Buzău, reținut de poliție. A șantajat și amenințat o contabilă timp de 2 ani pentru un împrumut de 7.000 de euro

Nu s-a produs un accident în schimb în interiorul ambulanței fostul parlamentar s-a lovit la cap. Acesta a ajuns în cele din urmă la urgențe în Drobeta Turnu Severin cu un traumatism cranian în stare stabilă fizic, dar cu un episod psihotic.

Vă reamintesc faptul că Instanța din București a decis ca Morega să rămână internat într-o secție de psihiatrie, după ce acesta a fost prins în nenumărate rânduri conducând fără permis.

De asemenea a lovit o jurnalistă și s-a dovedit un real pericol pentru cei din jur.”, a transmis corespondentul Kanal D2, Teo Argint.