Amândoi sunt acuzați printre altele de trafic de minori și spălare de bani. De pe urmele unei adolescente racolate la 17 ani, Andrew Tate ar fi făcut un milion și jumătate de dolari, spun procurorii DIICTOT. 16 autoturisme de lux și o motocicletă de colecție au ajuns sub sechestru.

Frații Tate, acuzații grave

Bolizii ar fi fost cumpărați pe numele unor angajați din banii proveniți de pe urma infracțiunilor.

E reacția lui Andrew Tate, poreclit cobra, din momentul în care a fost scos încătușat din sediul DIICOT, cu o oră înainte de miezul nopții.

Pe umerii lui stau acuzațiile cele mai grave, trafic de minori și act sexual cu un minor. Concret, anchetatorii susțin că în 2014 ar fi racolat o adolescentă de 17 ani dintr-o familie vulnerabilă și ar fi dus-o în mai multe locații din Marea Britanie și România unde ar fi obligat-o să facă videochat în ipostaze explicite ca să strângă bani de pe urma ei.

Vreme de șapte ani ar fi fost sclava britanicului, timp în care fata i-ar fi adus în conturi nu mai puțin de un milion și jumătate de dolari. Dezvăluiri le procurorilor nu se opresc însă aici. Tot Andrew Tate ar fi profitat de o altă minoră în 2020.

Citește și: Andrew Tate, prima reacție după ce a scăpat de arestul la domiciliu: „Știam că dreptatea va ieși la iveală”. Unde are voie să călătorească?

Tânăra avea 15 ani pe atunci, iar milionarul ar fi întreținut cu ea raporturi intime în mod repetat, spun anchetatorii. S-ar putea ca unul dintre copiii pe care spune că îi are să fie rodul acestei idile cu iz penal.

Andrew Tate ar fi făcut un milion și jumătate de dolari

De această dată anchetatorii vorbesc despre alte 34 de victime racolate și exploatate sexual de către cei doi frați.

Fetele, care ar fi prestat servicii de videochat pentru milionarii britanici ar proveni din trei țări, România, Anglia și Ucraina. De pe urma lor suspecții ar fi obținut aproape trei milioane de dolari. În fața acuzațiilor, frații Tate pledează drept victime.

Fosta polițistă Luana Radu și fotomodelul Georgiana Naghel, sunt acuzate de complicitate la trafic de persoane și în acest dosar. Suspecții în stufoasa anchetă sunt alți doi apropiați ai milionarilor britanici.

Nutriționistul personal și un alt angajat pe care procurorii DIICOT îi acuză că ar fi încercat să tulbure prima anchetă, prin unele declarații făcute. Totodată, frații Tate ar fi încercat să intimideze victime și martori din primul dosar să își schimbe declarațiile în favoarea lor.

Mai mult, procurorii susțin că Andrew și Tristan ar fi continuat să facă infracțiuni, chiar în timp ce erau cercetați în primul dosar, adică la patru luni după ce au scăpat de arestul preventiv ar fi încercat să spele banii obținuți din traficul de persoane și exploatare sexuală.

Ar fi cumpărat mai multe autoturisme de lux pe care le-ar fi trecut pe numele unor apropiați. 16 mașini care valorează peste 5 milioane de euro sunt acum sub sechestru.

Citește și: VIDEO Pozele cu urșii de pe Transfăgărășan devin din ce în ce mai periculoase. Imaginile au devenit un obicei pentru turiști „Suntem o generație în care căutăm în permanență senzaționalul”

Și această motocicletă de colecție a fost confiscată, iar la perchezițiile din vila din Voluntari au fost ridicate sume considerabile de bani. 26 de mii de euro, 81 mii de lei, 5 mii opt sute de lire sterline și 6400 de dolari: „Procurorii cu siguranță nu au făcut astfel de afirmații în comunicat că au fost găsite sume extraordinari de mari de bani, au fost găsite niște sume de bani care au fost ridicate dar nu vorbim de zeci de mii”

Un specialist în gesturile a analizat pe Andrew Tate, în timpul unui interviu și a ajuns la concluzia că la unele întrebări mimica îl trădează. În videoclipurile postate de cei doi milionari în care nu ascund viața de huzur pe care o duc, apar zeci de tinere care mereu le sunt aproape și pe care frații Tate insinuează de multe ori că le controlează. Frații Tate au fost trimiși în judecată sub control judiciar în primul dosar penal. Ei au probleme și în Anglia, acolo unde autoritățile îi acuză că nu au plătit taxe pentru exorbitanta sumă de 21 de milioane de lire.