Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac și-a deschis parțial porțile și îi așteaptă pe turiști. Din cauza vremii foarte calde, hotelul este mai mic decât în alți ani, însă, chiar și așa, oaspeții îl descriu drept un colț de rai. Lucrările au fost întrerupte și vor fi reluate atunci când temperaturile mai scad. Sute de turiști au venit să viziteze Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, însă nu au putut să se și cazeze.

Din cauza temperaturilor ridicate, hotelul nu a fost finalizat și a fost deschis doar cu patru camere.

Citește și: VIDEO Revelion în costume de baie! Sute de turiști au sărbătorit noul an la Băile Felix

„E altceva, n-am mai experimentat așa ceva. Foarte interesant”, „E foarte interesant. E parcă din alt tărâm. Nu îmi imaginez cum a fost clădit.

E foarte frumos și cu luminițe și aranjat tot foarte frumos”, „Nu am mai văzut așa ceva, dar aș încuraja cu tot dragul și din tot sufletul și pe alții să vină să viziteze”
, au declarat turiștii.

Cât costă o noapte în Hotelul de Gheață? 

Petrecerea de la Hotelul de Gheață din Sibiu a avut tema „Art and Ice", iar fiecare cameră a purtat numele unor artiști celebri din România, dar și din străinătate.

Citește și: VIDEO- Petrecere în pijamale la început de an. Turiștii unui resort din Cluj s-au distrat pe cinste

După ce vremea se va răci, lucrările vor fi reluate, iar hotelul va avea 20 de camere. „E foarte frumos! Nu e vorba de frig, e vorba de frumusețe și de faptul că e un lucru unic”, „Am citit mult, dar nu am avut ocazia să văd așa frumusețe”,

au spus mai mulți turiști. Prețul pentru o noapte de cazare pornește în Hotelul de Gheață pornește de la 100 euro de persoană.