Ca în fiecare an, lumea a întâmpinat noul an cu distracție și spectacole în aer liber. În România, de la un capăt la altul, focurile de artificii au brăzdat cerul și au luminat țara, iar șampaniile și muzica au încins atmosfera. Peste tot în țară, cu mult înainte ca miezul nopții să vestească noul an, în Centrul Vechi din capitală era nebunie totală. Nici în cluburi nici, pe alei nu aveai loc să arunci un ac.

„Planul pentru seara asta este să mă fac mort. Distracție maximă. Am venit aici cu prietenul meu”, a declarat un tânăr.

Citește și: Roșu, culoarea perfectă pentru Revelion! Româncele nu au un buget limitat când vine vorba de petrecerea dintre ani

La o masă în aer liber, alți tineri se bucurau de un recital live.

„Eu sunt cu tovarășii mei aici și planul nostru e să intrăm în club și să ne distrăm”, „Ce mai contează?! Vrem să petrecem. Nu ne cunoaștem unul cu altul ”, au declarat alți români. În astfel de condiții, superstițiile au contat mai puțin, dar tot nu au fost date uitării.

„Bani în buzunar pentru toată lumea și roșiu nu contează. Lucrați cât mai mult pentru visurile voastre, că se vor împlini.

Anul nu contează dacă voi nu vă veți schimba”, a mai declarat un tânăr.

Printre cei cu chef de petrecere au fost mulți străini. Înainte să deschidă șampaniile, acești tineri și-au pus câteva dorințe în prag de anul nou. Mesele au fost toate pline cu băuturi, că doar o dată e Revelionul, iar de la dans nu s-a dat nimeni înapoi, indiferent unde era. Epică a fost atmosfera și în cluburile de fițe ale Capitalei.

Dar într-o noapte atât de specială nu se vine oricum îmbrăcat și au spus toți că pentru doamne și domnișoara misiunea a fost ceva mai dificilă. „Mi-a luat două ore să mă pregătesc. Mi-am făcut părul, cerceii, peste tot. Rochia mi-a luat o săptămână să o aleg”, a declarat o tânără. Shot-urile și șampaniile au venit la mese cu artificii. Voia bună a fost regula de bază peste tot.

Vedetele Kanal D, surprinse în noaptea de Revelion 2024

Alt club, aceeași atmosferă incendiară. Printre petrecăreți s-au strecurat și vedetele Kanal D. „E multă lume, dar cumva e o energie plăcută, caldă. Eu cred că o să fie un an foarte bun”, a declarat Denise Rifai.

„E o nebunie aici. Muzică, mâncare bună, chiar ne distrăm foarte frumos.

Sper să avem un an mult mai bun decât cel care a trecut”, a declarat Simona Pătruleasa.

„Mari dorințe nu am. Să fiu sănătoasă, eu și copilul, asta e cel mai important. În rest, ce vrea Dumnezeu primim cu inimă deschisă”, a mărturisit Ilinca Vandici.